Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cristina Bucsa vs Gabriela Ruse ponturi și pronosticuri 07.03.2023

Nu înaintea orei 22:30, Cristina Bucsa (Spania), Gabriela Ruse (România) se vor înfrunta în finala calificărilor Indian Wells 2023.
Cristina Bucsa vs Gabriela Ruse
March 07,2023
22:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cristina Bucsa vs Gabriela Ruse

Este primul lor duel direct pe suprafața dură și ținând cont de forma bună a Gabrielei, tind să merg mai mult pe mâna ei. Victorie Gabriela Ruse este recomandarea mea, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Cristina Bucsa – Gabriela Ruse

Sub 2.5 goluri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Cristina Bucsa

  • Jucătoarea iberică este pe locul 90 în lume, dar lucrul acesta nu a împiedicat-o să câștige meciul cu rusoaica Andreeva, locul 127 în lume.
  • Cele două s-au duelat în semifinalele calificărilor, unde Cristina a avut nevoie de aproape două ore pentru a se impune. 6-3, 7-5 a fost scorul acelei partide.
  • Avea nevoie de victorie, având în vedere că venea după trei înfrângeri consecutive, în care a reușit să obțină un singur set.

Gabriela Ruse

  • Gabriela Ruse a jucat foarte bine în turul anterior al calificărilor și nu este doar un meci bun făcut de ea, ci o continuare a unei serii reușite de meciuri.
  • De două seturi relativ scurte a avut nevoie să treacă de locul 113 mondial Martincova (Republica Cehă). După o oră și zece minute s-a calificat cu 6-1, 6-4.
  • A fost cea de-a patra sa victorie din ultimele cinci meciuri. Anterior Indian Wells, Ruse a jucat la WTA Monterrey, reușind să ajungă în optimi, deși a început din calificări.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul feminin!

Plasează pariul