Cristian Scutariu ne ofera un pont prin care ne putem dubla banii la meciul Halep - Davis


”Simona Halep e cea mai bună jucătoare de tenis din lume la ora actuală”. O frază atât de des repetată încât tindem să pășim pe o pantă alunecoasă. Adică să nu ne mai dăm seama cât de multă muncă necesită menținerea acolo, cât de multă muncă depune Simona pentru a trece de fiecare tur la Australian Open acolo unde, parcă din oficiu, o vedem în fazele superioare. Ea repetă, aproape la fiecare conferință de presă, cu o perseverență care ne face pe noi să pierdem din vedere mesajul, faptul că muncește din greu pentru a elimina adversare ce, la o primă vedere, îi sunt inferioare.

Despre muncă e vorba și în rândurile următoare. Meciul Simonei Halep se va disputa pe caniculă, totul în condițiile în care am văzut accidentarea pe care a suferit-o la gleznă. Nu vrea să forțeze, dar vrea să câștige. Sigur, a bătut-o ușor pe Eugenie Bouchard, însă țineți cont că meciul s-a jucat în sesiunea de seară. Când s-a jucat pe căldură, Simona Halep a trecut de Destanee Aiava cu 7-6, 6-1. Rețineți rezultatul, pe ideea asta mergem în continuare. Să intrăm puțin în detalii ”tehnice”.

BetanoBONUS: 100% PÂNĂ LA 500 RON

Pariază acum

Lauren Davis, cu toate că este una dintre cele, dacă nu cea mai scundă jucătoare din top 100 WTA și cu toate că nu are un serviciu puternic, returnează foarte bine. Returnează foarte bine, e foarte rapidă și mă aștept să ia câteva game-uri pe serviciul Simonei. Este de anticipat faptul că Simona va vrea să controleze meciul, însă nu să se epuieze pe căldură, iar pentru Davis va fi meciul carierei, deci se va lupta pentru fiecare punct. Asta pe lângă faptul că e într-o formă bună, e în creștere și pornește aproape mereu sezoanele în forță. Anul trecut a câștigat un turneu WTA la Auckland, primul al carierei, chiar în luna ianuarie.

Pronostic Simona Halep – Lauren Davis: Davis +6,5 game-uri

Cota 1.97 la Betano

Jurnalist cu o experiență de mai bine de zece ani în presa din România.