Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cristian Garin vs Stefanos Tsitsipas ponturi și pronosticuri 27.03.2023

De la ora 19.00, ora României, Cristian Garin și Stefanos Tsitsipas se vor duela în cadrul șaisprezecimilor Miami Open. Cine câștiga va juca cu învingătorul meciului Khachanov – Leheska.
Cristian Garin vs Stefanos Tsitsipas
March 27,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cristian Garin vs Stefanos Tsitsipas

Meciul pe hârtie pare să meargă  într-o singură direcție, însă nu cred că grecul va avea un duel atât de ușor în fața unui jucător care a trecut și de calificări. Drept urmare,  peste 20.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Cristian Garin – Stefanos Tsitsipas

scor corect 2-0 Karolina Muchova - Cota 1.64⭐
Pariază acum

Cristian Garin

  • Cristian Garin este un jucător care și-a început aventura la Miami Open încă din calificări unde a avut o replică pe măsură și nu a pierdut set.
  • Primul său set pierdut l-a avut chiar în turul inaugural, atunci când americanul Giron a stat de partea cealaltă a fileului.. 6-4, 2-6, 6-4 a fost scorul acelei partide.
  • În turul al doilea altfel a pus problema în fața locului 33. Argentinianul Sebastian Baez s-a ținut tare doar în primul set când scorul a fost 7-6 (2), iar 6-3 a fost în actul secund.

Stefanos Tsitsipas

  • Locul 3 în lume a intrat direct în turul al doilea, asta pentru că formatul turneului i-a permis lucrul acesta și nici atunci nu a jucat.
  • Avea meci programat cu francezul Richard Gasquet, însă acesta nu s-a prezentat și astfel, Stefanos a ajuns în acest punct fără să joace vreun meci.
  • Cei doi nu sunt la prima întâlnire, va fi a patra lor întâlnire directă, Stefanos Tsitsipas conducând cu scorul de 2-1.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Miami Open!

Plasează pariul