Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cressy vs Auger-Aliassime ponturi pariuri și pronosticuri 28.02.2023

În primul tur al turneului de la Dubai se va juca partida dintre Maxime Cressy și Felix Auger-Aliassime, aceasta fiind programată să se joace marți, în data de 28 februarie, nu mai devreme de ora 12:00.
Cressy vs Auger-Aliassime
February 28,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cressy vs Auger-Aliassime

Felix Auger-Aliassime este un jucător ceva mai bun, din mai multe puncte de vedere, așa că avem mari pretenții din partea acestuia. E drept, înfruntă un adversar în fața căruia a pierdut în meciul direct, fiind învins cu 3-1, însă pe iarba de la Wimbledon. De data aceasta joacă pe hard, suprafață ce îl avantajează pe canadian. Mizăm pe faptul că acesta va obține victoria, așa că pariem în consecință, într-o cotă de 1.40 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Cressy – Auger-Aliassime

2 pauză / 2 final - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Cressy

  • Trebuie doar să ne uităm peste banii adunați din premii și ne putem da seama că este mult sub nivelul adversarului său din punct de vedere al performanțelor. Deși are 25 de ani, cu trei mai mult decât Felix Auger-Aliassime, acesta a intrat mai târziu în circuitul profesionist, mai exact în 2019, cu doi ani după rivalul său.
  • Americanul a cucerit un singur titlu în carieră, triumfând la Newport în 2022, jucând și alte trei finale, una chiar în această lună, la Montpellier, unde a pierdut cu Jannik Sinner. Cea mai bună performanță a sa într-un turneu de Grand Slam a venit în 2022, la Australian Open, când atingea optimile.
  • Înainte de Dubai, Maxime Cressy a jucat la Marseille, unde a trecut în primul tur de Blancaneaux, câștigând cu 2-1, pierzând apoi cu același scor în fața altui francez, Benjamin Bonzi.

Auger-Aliassime

  • Este unul dintre cei mai promițători jucători din circuitul ATP, care stă de o bună perioada în top 10, acesta având resursele necesare pentru a obține performanțe importante de-a lungul carierei, având deja realizări notabile.
  • Canadianul are în palmares patru titluri, triumfând la Rotterdam în februarie 2022, în timp ce în luna octombrie a aceluiași an a cucerit titlurile de la Firenze, Antwerp si Basel. De asemenea, se poate lăuda și cu o semifinală US Open, dar și cu două sferturi de finală, la Australian Open și la Wimbledon.
  • Înainte de Dubai, Auger-Aliassime a făcut semifinală la Doha, acesta trecând de Kubler și Davidovich Fokina, câștigând cu 2-1, respectiv 2-0, pierzând în cele din urmă în fata lui Medvedev, cel care avea să și câștige turneul.

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul