Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cota 2 AZI tenis - 12.01.2022 - Marius

Cota 2 tenis din data de 12 ianuarie este formata din doua evenimente de la WTA Sydney, cu incepera la ora 06:00 dimineata. Sa fie verde!
Cota 2 AZI tenis
January 12,2022
06:00

Cota 2 AZI tenis

Poti paria Cota 2 tenis la pariuri pana la ora 06:00

Krejcikova vs Cristian

  • Krejcikova, locul 4 in lume, este la primul meci in acest sezon. A dezamagit pe sfarsit de an si vine dupa 6 infrangeri consecutive.
  • Cristian se afla pe locul 73 WTA si a disputat deja doua meciuri in sezonul australian. A fost eliminata in primul tur la Melbourne Summer Set 1, ca apoi sa se impuna in doua seturi la Sydney contra lui Hon, scor 6-7, 5-7.
  • Cele doua jucatoare se intalnesc pentru prima data, iar Krejcikova este mare favorita.

Am ales pariul „peste 18,5 game-uri”, deoarece Cristian are resursele necesare pentru a pun probleme sau cel putin sa castige cateva game-uri, mai ales ca adversara sa vine dupa o perioada de pauza.

Badosa vs Tomljanovic

  • Badosa ocupa locul 9 WTA. A debutat cu un esec in noul an, pierzand in doua seturi la Adelaide cu Azarenka, ca mai apoi sa castige clar cu Ostapenko in primul tur la Sydney, scor 7-6, 6-1.
  • Tomljanovic, locul 45 in ierarhia mondiala, s-a oprit in optimi la Adeilaid, unde a fost eliminata de Kenin, iar la Sydney a trecut de Schmiedlova in primul tur, scor 6-2, 6-3.
  • Este pentru prima data cand cele doua jucatoare se intalnesc, iar Badosa este favorita la calificare.

Am ales pariul „1 solist”, deoarece Badosa este o jucatoare excelent pe aceasta suprafata, dovada fiind faptul ca a castigat Indian Wells anul trecut si ma astept sa se impuna cu Tomljanovic.

Cota 2 AZI tenis – 12.01.2022 – ponturi pariuri

Krejcikova vs Cristian: La victorie, Krejcikova are o cota de 1.23 la Unibet, iar Cristian primeste o cota de 4.45 la Betano. Pentru pariul „peste 2,5 seturi”, 888sport ofera o cota de 2.90.

Joaca Cota 2 tenis la Unibet!

Pariaza responsabil!

Plasează pariul