Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cornet vs Bencic ponturi pariuri si pronosticuri 19.06.2021

Cornet si Bencic se intalnesc sambata, 19 iunie, nu inainte de ora 12:00 in semifinala la WTA Berlin. Cine se califica in finala?
Cornet vs Bencic
June 19,2021
12:00

Ponturi Cornet vs Bencic

1 & 2+ / Cota 2.15 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Cornet vs Bencic

Cornet este la cea mai buna performanta a sa din acest sezon la un turneu WTA, reusind meciuri foarte bune. Totusi, Bencic este favorita, dar voi evita un pariu pe solisti, iar cea mai buna optiune este un pronostic pe game-uri. Recomand pariul „peste 19,5 game-uri” la o cota de 1.53 la agentia online 888sport.

Cornet

  • Cornet ocupa locul 63 WTA si este in mare forma la acest turneu. A reusit 3 mari surprize pana acum, reusind sa le elimine pe Anisimova si Andreescu (7 WTA) in doua seturi, iar in sferturi a eliminat-o pe Muguruza (13 WTA), cu toate ca era clar outsidera.
  • Nu a impresionat deloc la turneele precedente pe zgura, fiind eliminata in primul tur la French Open si Madrid.
  • Cea mai buna clasare a sa a fost un loc 11 in erarhia mondiala.

Bencic

  • Bencic ocupa locul 12 in erarhia mondiala, dar a fost o perioada si in top 10 WTA.
  • Nu a avut un parcurs usor pana acum la Berlin, reusind sa treaca in 3 seturi in primul tur de Niemeier, apoi a urmat o victorie mai lejera cu Martic, in doua seturi, iar in sferturi a trecut in 3 seturi de Alexandrova.
  • La turneul precedent, la French Open a dezamagit, aceasta fiind eliminat inca din turul II de Kasaktina (35 WTA), dublu 6-2.
  • Singura performanta notabila din acest an a fost sferturile de finala de la WTA Madrid, acolo unde a fost eliminata de Badosa (33 WTA) in doua seturi.

Pariaza pe Cota 1.53 la 888sport!

Plasează pariul