Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cori Gauff vs Veronika Kudermetova ponturi și pronosticuri 18.04.2023

Marți, nu înaintea orei 11:00, americanca Cori Gauff și rusoaica Veronika Kudermetova se vor duela în șaisprezecimile turneului de la Stuttgart. Învingătoarea joacă cu cea care se impune în disputa Petra Martic - Anastasia Potapova.
Cori Gauff vs Veronika Kudermetova
April 18,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cori Gauff vs Veronika Kudermetova

Este o șansă bună pentru ca americanca să se revanșeze după ce în luna februarie rusoaica a învins-o în sferturile turneului de la Doha. Acum este altă suprafață și Kudermetova vine după trei înfrângeri fără set câștigat. Victorie Cori Gauff este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Cori Gauff – Veronika Kudermetova

ambele marchează - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Cori Gauff

  • Americanca Gauff vine după participarea la Billie Jean Cup unde tocmai ce a trecut cu 2-0 de Grabhner, 6-1, 6-3.
  • De această dată revine pe zgură și joacă primul meci după aproape un an de zile, de la finala de French Open pe care a pierdut-o în fața liderului mondial.
  • În sezonul trecut a fost eliminată tot de o rusoaică și chiar în primul duel. Pierdea atunci cu 4-6, 2-6 în disputa cu actualul loc 8, Daria Kasatkina.

Veronika Kudermetova

  • Încrezătoare în șansa ei cum a fost și la Doha în data de 18 februarie, Kudermetova caută acum să evite al patrulea eșec consecutiv. Mai mult, în aceste meciuri nu a câștigat vreun set.
  • Nici pe zgură nu a strălucit, cel puțin în ultimele două meciuri disputate pe această suprafață a fost învinsă în minimum de seturi de jucătoare precum Daria Kasatkina și Diana Shnaider, ambele din Rusia.
  • Nu este o perioadă bună pentru a se duela cu o sportivă aflată în top 10 WTA, deși ea se află pe locul 13. A pierdut patru din ultimele cinci meciuri, cel mai recent cu 4-6, 3-6 în turul I al WTA Charleston.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul