Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cori Gauff vs Simona Halep ponturi si pronosticuri 02.05.2022

Luni, nu inainte de ora 12:00, in optimile turneului WTA de la Madrid, Simona Halep o intalneste pe tanara Cori Gauff. Meciul este televizat, pe Digi Sport 2.
Cori Gauff vs Simona Halep
May 02,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Cori Gauff vs Simona Halep

Este suprafata preferata a Simonei si locul unde a reusit ca in ultimii ani sa isi treaca in palmares doua victorii. Recomandarea mea este victorie Simona Halep +3.5 game-uri, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi Cori Gauff – Simona Halep

Peste 21.5 game-uri - Cota 1.85⭐
Pariază acum

Cori Gauff

  • Dupa ce la Stuttgart a fost invinsa inca din primul, Cori Gauff si-a invatat lectia si la WTA Madrid a abordat diferit cele doua meciuri deja disputate.
  • In primul tur a avut nevoie de doua seturi pentru a trece de slovaca Anna Schmiedlova, pe care a invins-o cu sorul de 6-0, 6-3.
  • In turul anterior a avut de depus un efort considerabil pentru a-si duce cu brio misiunea la capat. A trecut in trei seturi de Yulia Putintseva, pe care a invins-o cu scorul de 6-1, 2-6, 6-4.

Simona Halep

  • Dornica sa revina la tenisul bun pe care il practica pe zgura, Simona a avut deja parte de primele doua teste la Madrid si le-a trecut cu brio.
  • Primul test a fost unul usor, unde a avut nevoie de doar doua seturi sa treaca de chinezoaica Zhang. A avut nevoie de o ora si zece minute pentru a se impune cu 6-2, 6-3.
  • La fel de bine a jucat si in fata locului 2 mondial. Desi era cotata cu sansa a doua, Simona n-a avut mila de Paula Badosa, pe care a invins-o cu 6-3, 6-1 dupa doar o ora si un sfert. A fost un duel in care Halep si-a pierdut serviciul o singura data.

Pariaza pe WTA Madrid la Superbet!

Plasează pariul