Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cori Gauff vs Rebeka Masarova ponturi și pronosticuri 08.01.2023

De la ora 06:00, americanca Cori Gauff și iberica Rebeka Masarova se întâlnesc în finala turneului WTA de la Auckland (Noua Zeelandă).
Cori Gauff vs Rebeka Masarova
January 08,2023
06:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cori Gauff vs Rebeka Masarova

Faptul că americanca este văzută favorita duelului nu este deloc surrpinzător, ea este a șaptea în ierarhia WTA și a jucat bine la Auckland. Recomandarea mea este scor corect 2-0, cotă 1.45 la Superbet.

Ponturi Cori Gauff – Rebeka Masarova

scor corect 2-0 - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Cori Gauff

  • Locul 7 în lume a jucat aproape impecabil la Auckland și drept urmare a obținut calificarea în ultimul act al acestui prim turneu al anului.
  • Cori Gauff nu a pierdut set, dar nici nu s-a duelat cu o jucătoare cu pretenții și nici în ultimul act nu se întâmplă lucrul acesta.
  • În semifinale a trecut de Danka Kovinic (Muntenegru), scorul meciului cu locul 60 WTA a fost 6-0, 6-2, în doar o oră și un sfert.

Rebeka Masarova

  • Spania are câteva jucătoare interesante, iar acum pare că începe cu Rebeka Masarova dornică de afirmare.
  • La cei 23 de ani ai săi, iberica ocupă locul 130 în lume, iar locul ei în ultimul act al WTA Auckland reprezintă o surpriză.
  • Venită din calificări, ea nu a pierdut set în cadrul acestui turneu, iar în semifinale a trecut de belgianca Bonaventure. 6-3, 6-3, iar duelul a durat doar o oră și șapte minute.

 

Pariază la Superbet pe meciurile din circuit feminin de tenis!

Plasează pariul