Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cori Gauff vs Rebecca Peterson ponturi pariuri și pronostic 14.03.2023

Marți, de la ora 20:00, Cori Gauff și Rebeca Peterson se vor duela în cadrul turneului de la Indian Wells. Este faza optimilor de finală.
Cori Gauff vs Rebecca Peterson
March 14,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cori Gauff vs Rebecca Peterson

Traseul lui Peterson a fost unul bun, dar a și avut jucătoare modeste de partea cealaltă a fielului, iar Cori Gauff este altceva. Cu jocuri bune și sigure, americanca este de așteptat să se impună ușor. Victorie Cori Gauff 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.52 la Superbet.

Ponturi Cori Gauff – Rebecca Peterson

Serbia marchează între 1 și 3 goluri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Cori Gauff

  • În ultimele două meciuri, Cori Gauff s-a prezentat foarte și drept urmare nu a pierdut set în fața unor sportive precum Bucsa și Noskova.
  • În turul anterior nu a avut vreo problemă încât să câștige destul de ușor împotriva Lindei Noskova (54 WTA). 6-3, 6-3 a fost scorul acelei partide.
  • eventuală victoria a americancei va face să egaleze situația în materie de meciuri directe. Este condusă cu 1-0, după ce în 2019 s-au duelat și jucătoarea din Suedia s-a impus în minimum de seturi.

Rebecca Peterson

  • Venită din calificări, Rebeca Peterson urmează ca acum să joace a șasea partidă doar în cadrul acestui turneu și în tot acest timp a pierdut două seturi.
  • E drept, nici nu s-a duelat până acum cu o sportivă de talia lui Gauff. Spre exemplu, în turul anterior a fost mai bună decât elvețianca Jill Teichmann.
  • Condusă cu 1-0 după primul set, Peterson a reușit să fie mult mai responsabilă și cu toate că este 103 în lume, a revenit li după două ore și douăsprezece minute a câștigat cu 3-6, 6-3, 6-1.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Indian Wells!

Plasează pariul