Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cori Gauff vs Paula Badosa ponturi pariuri si pronosticuri 06.08.2022

Sambata, de la ora 02:30, Cori Gauff si Paula Badosa intra in teren in cadrul sferturilor de finala de la WTA San Jose.
Cori Gauff vs Paula Badosa
August 06,2022
02:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Cori Gauff vs Paula Badosa

Mi-a placut jocul americancei din cadrul turului anterior si daca va mentine acelasi ritm si va juca frumos in punctele decisive nu vad sa aiba o problema. Victorie Cori Gauff este recomandarea mea, cota 1.60 la Superbet.

Ponturi Cori Gauff – Paula Badosa

DNB FC Basel - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Cori Gauff

  • Turneul pe care Cori Gauff vrea sa-l castige a inceput excelent pentru ea, cu victorii la Anhelina Kalinina si la Naomi Osaka.
  • In turul anterior a reusit o victorie interesanta asupra niponei Naomi Osaka, cea pe care a invins-o dupa o ora si jumatate.
  • Au fost doua seturi identice, in care a trecut cu 6-4, 6-4 de locul 41 in lume. Mai mult, locul 11 WTA este favorita numarul 6 la castigarea WTA San Jose.

Paula Badosa

  • Evolutia Paulei Badosa la WTA San Jose a fost una buna. Ea a jucat cu un meci mai putin decat Cori Gauff, avand in vedere ca a intrat in scena direct in faza optimilor de finala.
  • In runda anterioara a dispus in trei seturi de americanca Mandlik. Dupa doua ore si jumatate de tenis la cel mai inalt nivel, locul 4 WTA a trecut cu 6-2, 5-7, 7-5 (5) de locul 240.
  • De asemenea, Paula Badosa vrea acum revansa in fata lui Cori, jucatoare care a mai invis-o si in luna februarie, tot pe hard, doar ca la turneul de la Doha.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul