Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cori Gauff vs Naomi Osaka ponturi si pronosticuri 05.08.2022

Vineri dimineata, nu inainte de ora 01:30, ora Romaniei, in direct pe Digi Sport 2 se va transmite duelul dintre Cori Gauff si Naomi Osaka. Cele doua se intalnesc in optimile WTA San Jose.
Cori Gauff vs Naomi Osaka
August 05,2022
01:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Cori Gauff vs Naomi Osaka

Daca luam in considerare jocul lor si faptul ca stiu sa se deplaseze in teren, atunci trebuie sa ne asteptam si la un duel echilibrat. Recomandarea mea pentru acest duel este pe numarul de game-uri, respectiv peste 19.5 game-uri, cota 1.47 la Superbet.

Ponturi Cori Gauff – Naomi Osaka

DNB FSV Mainz - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Cori Gauff

  • Aflata pe locul 11 in lume, Cori Gauff si-a inceput aventura la San Jose din saisprezecimi, acolo unde nu a avut deloc un adversar de speriat.
  • Astfel, in primul sau meci pe suprafata dura de la incheierea aventurii de la Wimbledon, sportiva din Statele Unite ale Americii a trecut cu 6-1, 6-0 de locul 52 in lume, Anhelina Kalinina.
  • Este vazuta drept favorita si in acest meci. Nu e prima oara cand va sta fata in fata cu Naomi Osaka, ci va fi al patrulea duel. Este condusa cu 2-1 la general.

Naomi Osaka

  • Pana la WTA San Jose era fara meci jucat in circuit de cateva luni. Astfel, in ultimele doua luni si jumatate a stat pe bara din cauza mai multor probleme.
  • Naomi Osaka a inceput greu si pe taram nord-american, acolo unde a debutat cu un duel contra chinezoaicei Qinwen Zheng (51 WTA).
  • Pana la finalul partidei a tras foarte mult, respectiv doua ore si cinci minute. A fost 6-4, 3-, 6-1, intr-un duel care le-a avut pe toate.

Pariaza la Superbet pe meciurile de tenis din circuitul WTA!

Plasează pariul