Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cori Gauff vs Liudmila Samsonova ponturi și pronosticuri 05.08.2023

Nu înaintea orei 22:30, Cori Gauff și Liudmila Samsonova se vor duela în cadrul semifinalelor WTA Washington. Meciul este transmis pe Digi Sport 4.
Cori Gauff vs Liudmila Samsonova
August 05,2023
22:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cori Gauff vs Liudmila Samsonova

În turul anterior ambele au jucat un tenis foarte bun și au încheiat meciurile în minimum de seturi. Cu toate acestea, Cori a jucat mult mai bine în fața Belindei Bencic și a pierdut doar trei game-uri. Victorie Cori Gauff este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Cori Gauff – Liudmila Samsonova

Sub 2,5 goluri - Cotă 1.80⭐
Pariază acum

Cori Gauff

  • În cele două meciuri disputate de americanca aflată pe locul 7 WTA la Washington, nu a pierdut set. A trecut în primul duel de Hailey Baptiste, compatrioata sa venită din calificări.
  • În turul anterior a avut un meci mult mai greu. Așa se anunța pe hârtie, dar în teren a fost o singură jucătoare încă de la primul game.
  • După o oră și 28 de minute, Cori Gauff s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2. Ce e drept, două din cele trei game-uri pierdute de americanca au fost servicii pierdute de ea.

Liudmila Samsonova

  • Rusoaica Luidmila Samsonova nu a avut nici ea un adversar suficient de capabil să o pună în dificultate. Drept urmare, a câștigat fără set pierdut.
  • Primul meci jucat la Washington a fost împotriva unei alte americance. Danielle Rose Collins a fost învinsă cu 6-1, 6-3 de locul 18 WTA.
  • După ce a trecut și de Sorana Cîrstea, Samsonova s-a duelat în sferturi cu locul 34, Magda Kostyuk. 6-4, 6-2 a fost scorul unei partide care a durat o oră și jumătate.

Pariază pe tenis la Superbet!

Plasează pariul