Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cori Gauff vs Linda Noskova ponturi și pronosticuri 12.03.2023

Nu înaintea orei 21:00, americanca Cori Gauff și cehoaica Linda Noskova se vor duela în șaisprezecimile turneului de la Indian Wells.
Cori Gauff vs Linda Noskova
March 12,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cori Gauff vs Linda Noskova

Ultimele patru dueluri ale lui Gauff s-au încheiat în minimum de seturi doar că acum vorbim despre două jucătoare din generația tânără, ceea ce mă face să cred că or să ofere ce au ele mai bun, ca până acum.  Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Cori Gauff – Linda Noskova

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Cori Gauff

  • Americanca este pe locul 6 în lume și implicit cap de serie 6, ceea ce și-a spus cuvântul categoric încă din primul duel de la Indian Wells.
  • Cori Gauff a avut nevoie de 84 de minute pentru a se impune în disputa cu iberica Bucsa. 6-2, 6-4 a fost scorul partidei cu locul 90 în lume.
  • A câștigat patru din ultimele cinci dueluri. Singurul eșec venit în această perioadă a venit chiar în fața locului 1 mondial.

Linda Noskova

  • Neașteptată de bună replica pe care Linda Noskova a oferit-o la Indian Wells. Sportiva aflată pe locul 54 în lume este una dintre cele mai tinere calificate în această fază.
  • A început turneul cu Irina Begu, de care a reușit să treacă cu scorul de 7-6, 6-1, în aproximativ o oră și jumătate de stat în teren.
  • În cel de-al doilea tur a trecut de Amanda Anisimova, totul după o confruntare în care a avut din nou nevoie de tie-break. 7-6 (6), 6-3 a fost scorul acelui duel cu locul 35 în lume.

Pariază la Superbet pe meciurile din Superbet!

Plasează pariul