Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cori Gauff vs Cristina Bucsa ponturi și pronosticuri 10.03.2023

Vineri, nu înaintea orei 21:00, Cori Gauff și Cristina Bucsa, în cadrul turului al doilea de la turneul american Indian Wells. Învingătoarea acestui duel va juca contra celei care va câștiga meciul dintre Noskova și Anisimova.
Cori Gauff vs Cristina Bucsa
March 10,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cori Gauff vs Cristina Bucsa

Deși Bucsa vine din calificări și a reușit să se califice î turul al doilea, Gauff este greu de răpus. Din contră, mă aștept ca americanca să fie la conducerea jocului și să câștige rapid. Recomandarea mea este scor corect 2-0, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Cori Gauff – Cristina Bucsa

scor corect 2-0 - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Cori Gauff

  • Americanca aflată pe locul 6 WTA vine după duelul cu liderul WTA. Iga Swiatek este jucătoarea care a învins-o pe Gauff în competiția de la Dubai, în semifinale.
  • La Indian Wells este cu totul altceva, având în vedere că vorbim despre o competiție care se va disputa pe o suprafață foarte bine știută de americancă.
  • În ediția din 2022, Cori Gauff s-a oprit în șaisprezecimile de finală. Era atunci învinsă în două seturi de către Simona Halep.

Cristina Bucsa

  • Este una dintre puținele jucătoare care au atins turul al doilea și au venit din calificări, acolo unde a trecut și de Gabriela Ruse.
  • Pe tabloul principal nu i-a fost deloc greu, dovedind asta în disputa cu britanica Swan. A învins-o pe aceasta în doar două seturi.
  • Scorul meciului cu locul 156 mondial fost 7-6 (6), 7-5. Puțin peste două ore și un sfert a ținut meciul acela, unde iberica era cotată cu a doua țansp conform specialiștilor.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Indian Wells!

Plasează pariul