Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cori Gauff vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 09.09.2023

Sâmbătă, de la ora 23:00, Coco Gauff și Aryna Sabalenka se luptă pentru câștigarea US Open 2023. Finala ultimului Grand Șlem al anului se poate viziona în direct pe Eurosport 1.
Cori Gauff vs Aryna Sabalenka
September 09,2023
23:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cori Gauff vs Aryna Sabalenka

De-a lungul timpului s-au duelat de cinci ori, iar Coco s-a impus de trei ori. Însă, în primăvara acestui an a câștigat Sabalenka, la Indian Wells. Cert este că ambele practică un joc foarte bun și lucrul acesta nu face decât să anunțe o fială disputată. Recomandarea mea este peste 20.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Cori Gauff – Aryna Sabalenka

Ambele marchează - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Cori Gauff

  • În cei cinci ani la nivel profesionist a reușit să câștige cinci titluri WTA și peste 8 milioane de dolari. O parte importantă din bani i-a câștigat și datorită prestației la cele patru Grand Șlemuri.
  • Calificarea în ultimul act al US Open 2023 este cea mai bună performanță a jucătoarei în vârstă de 19 ani. A mai jucat în finala unui asemenea turneu, dar a făcut-o la French Open, în urmă cu un an și a fost învinsă.
  • Pe o parte de tablou cu jucătoare accesibile, locul 6 în lume a reușit să treacă de Laura Siegemund, Andreeva, Mertens, Wozniacki, Ospenko și Karolina Muchova. În semifinale a avut nevoie de o oră și 57 de minute pentru a se impune cu scorul de 6-4, 7-5.

Aryna Sabalenka

  • Anul 2023 este unul dintre cele mai bune din istoria jucătoarei în vârstă de 25 de ani. Peste 18 milioane de dolari a obținut ca urmare a rezultatelor obținute.
  • A început acest sezon cu o victorie la Australian Open, ceea ce a fost primul ei titlu de Grand Șlem obținut în întreaga carieră. Cu toate acestea, a jucat semifinale la French Open și Wimbledon în 2023 și acum este pregătită să câștige un nou trofeu, ceea ce ar fi primul la US Open.
  • Singurul set pe care l-a pierdut în decursul participării sale la US Open 2023 a venit în semifinale, în fața americancei Madison Keys. După un prim set în care a cedat cu 0-6, Aryna a revenit și a câștigat cu 0-6, 7-6 (1), 7-6 (5).

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la US Open!

Plasează pariul