Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Corentin Moutet vs Rafael Nadal ponturi si pronosticuri 25.05.2022

Miercuri, nu inainte de ora 12:00, in turul al doilea al French Open 2022, Corentin Moutet il infrunta pe Rafael Nadal. Invingatorul joaca cu cel care castiga jocul Van de Zandschulp – Fognini.
Corentin Moutet vs Rafael Nadal
May 25,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Corentin Moutet vs Rafael Nadal

Ibericul Rafael Nadal este un sportiv desavarsit pe zgura si in ciuda varstei ma astept sa castige la pas si aceasta disputa. Sub 27.5 game-uri este recomandarea mea, cota 1.50 la Superbet

Ponturi Corentin Moutet – Rafael Nadal

peste 19.5 game-uri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Corentin Moutet

  • Francezul este acum pus fata in fata cu unul dintre cei buni sportivi din istoria Roland Garros-ului.
  • Insa, pana la aceasta varsta de 23 de ani nu a reusit sa urce mai sus de turul al treilea in cadrul unui Grand Slam. S-a intamplat asta la French Open si US Open.
  • Pe de alta parte, acum a reusit sa se califice in turul al doilea dupa un meci in care a jucat patru seturi. Stanislas Wawrinka a stat de partea cealalta a fileului si scorul a fost 6-2, 3-6, 7-6, 6-3.

Rafael Nadal

  • Ramane un veteran al tenisului si aceasta este Rafael Nadal. Ibericul a ajuns deja la 35 de ani, insa inca din 2001 joaca la nivel de profesionist.
  • Pana acum a reusit sa castige de 13 ori Roland Garros, ultima oara in 2020 si este unul dintre cei mai buni sportivi pe aceasta suprafata, respectiv zgura.
  • Ibericul si-a facut deja intrarea in cadrul French Open 2022 si asta dupa ce a trecut in minimum d seturi de australianul Jordan Thompson. A fost 6-2, 6-2, 6-2 pentru sportivul aflat pe locul 5 mondial.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul