Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Contreras Gomez vs Sorana Cîrstea ponturi pariuri și pronosticuri 21.03.2023

După un parcurs admirabil la Indian Wells, Sorana Cîrstea își va începe aventura la turneul de la Miami, aceasta urmând să dea piept cu jucătoarea din Mexic, Fernanda Contreras Gomez, într-o partidă ce se va juca marți, nu înainte de ora 17:00.
Contreras Gomez vs Sorana Cîrstea
March 21,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Contreras Gomez vs Sorana Cîrstea

Jucătoarea noastră este net superioară din multe puncte de vedere, fiind de asemenea și într-o formă mult mai bună, așa avem mari așteptări de la aceasta. Mizam pe faptul va încercă încheie meciul cât mai repede pentru a avea un plus de prospețime în turul următor, iar noi avem toate motivele credem poate reuși acest lucru, urmând totuși înfrunte o adversară modestă. Așadar, recomandăm un pariu pe victoria în minimum de seturi a Soranei, într-o cotă de 1.40 oferită de Betano.

Ponturi Contreras Gomez – Sorana Cîrstea

3-0 Djokovic - Cota 1.52⭐
Pariază acum

Contreras Gomez

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, fiind o jucătoare modestă, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind depășită la toate capitolele.
  • Jucătoarea din Mexic, aflată în prezent în afara top 100, nu a câștigat niciun titlu WTA, triumfând doar la două turnee ITF. Nici în turneele de Grand Slam nu are realizări notabile, având în vedere faptul a atins tabloul principal doar de trei ori în carieră.
  • Fernanda Contreras Gomez este într-o formă dezastruoasă, având în vedere faptul în ultimele 11 partide disputate nu a obținut decât două victorii. Aceasta vine după cinci înfrângeri consecutive, ultima dată pierzând în fața canadiencei Rebecca Marino, la turneul de la Monterrey.

Sorana Cîrstea

  • Vorbim de o jucătoare mult mai experimentată, care are de asemenea performante mult mai mari obținute de-a lungul carierei, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca favorită în această confruntare.
  • Românca are două titluri în carieră, jucând șase finale, iar de asemenea, se poate lăuda cu nenumărate prezențe la turneele de Grand Slam, astfel este clar faptul are mult mai multă experiență și, implicit, pretenții mult mai mari.
  • Sorana Cîrstea a strălucit la Indian Wells, unde a atins faza sferturilor de finală. Aceasta le-a eliminat pe rând pe Birrell, Keys, Pera și Garcia, cu care a cedat un singur set, pierzând în cele din urmă în fața liderului mondial Iga Swiatek.

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul