Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cîrstea vs Frech ponturi pariuri și pronosticuri 22.06.2023

Joi, in data de 22 iunie, nu inainte de ora 13:00, Sorana Cirstea va da piept cu poloneza Magdalena Frech, intr-o partida din cadrul optimilor de finala ale turneului de la Birmingham, in care ne asteptam ca jucatoarea noastra sa faca o figura frumoasa.
Cîrstea vs Frech
June 22,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cîrstea vs Frech

Jucatoarea noastra are un moral bun dupa ultimul joc, invingand-o pe conationala Ana Bogdan. E drept, de data aceasta va avea o misiune mai grea, insa ne asteptam ca in cele din urma sa isi confirme statutul de favorita si sa obtina victoria. Asadar, mergem cu mare incredere pe un succes al romancei, intr-o cota foarte buna de 1.60 oferita de agentia de pariuri online Betano.

Ponturi Cîrstea – Frech

Oaspeții câștigă - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Cîrstea

  • Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, ceea ce era de asteptat, fiind fara indoiala o jucatoare mai buna, cel putin din punct de vedere al palmaresului.
  • Jucatoarea noastra a adunat peste opt milioane de dolari din premii, de sase ori mai mult decat adversara sa. Aceasta a cucerit doua titluri de-a lungul carierei, avand de asemenea si performante mai bune in turneele de Grand Slam.
  • Sorana Cirstea si-a inceput aventura pe iarba in acest an chiar la Birmingham, in primul meci jucand cu Ana Bogdan, jucatoare din Romania. Nu a avut deloc o misiune facila, impunandu-se in set decisiv, dupa o partida care a durat peste doua ore.

Frech

  • Este o jucatoare modesta, fara realizari notabile in cariera, aceasta fiind mult sub nivelul jucatoarei noastre, din mai multe puncte de vedere, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca outsidera in aceasta infruntare.
  • Poloneza, aflata in prezent pe locul 72 in ierarhia WTA, nu a cucerit decat un singur titlu in circuit, insa intr-un turneu Challenger. Nici in turneele de Grand Slam nu a stralucit pana acum, cea mai buna performanta a sa venind anul trecut, chiar pe iarba, atingand in premiera turul al treilea la Wimbledon.
  • Magdalena Frech si-a inceput aventura la Birmingham din calificari, trecand de Rajecki si Teichmann, invingandu-le pe ambele cu 2-1, urmand apoi un succes in minimum de seturi in duelul cu Srtycova din saisprezecimile turneului.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Cîrstea

Pariază pe Cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul