Tenis

Cirstea vs Doi ponturi pariuri si pronosticuri 08.10.2021

Cirstea si Doi se intalnesc in turul II la Indian Wells! Partida este programata vineri, 8 octombrie, nu inainte de ora 21:00. Obtine Cirsteaa 4-a victorie in duelurile cu Doi?


Ponturi Cirstea vs Doi

Ponturi pariuri si pronostic analizat Cirstea vs Doi

De 3 ori s-au intalnit pana acum cele doua jucatoare, iar de fiecare data Sorana Cirstea s-a impus destul de usor (a pierdut un singur set). Ma astept sa se impuna si astazi, mai ales ca Doi este destul de modesta, fara rezultate notabila in cariera. Recomand pronosticul “1 solist”, in COTA 1.42 la Unibet.

Cirstea

  • Sorana Cirstea se afla in prezent pe locul 40 in topul mondial, fiind departe de cea mai buna clasare a sa, respectiv 21 WTA.
  • Nu a impresionat in acest sezon pe suprafata dura, fiind eliminata rapid la Cincinnati, Chicago, US Open si Ostrava. Singura performanta notabila ramane sferturile de finala de la Portoroz.
  • In 2019, la ultima participare la Indian Wells, Cirstea se oprea in turul II, fiind eliminata de Hibino. Cea mai buna performanta ramane 16-imile de finala.

Doi

  • Misaki Doi se afla in prezent in afara top 100 WTA, respectiv 109. Este la a 5-a particare la Indian Wells, iar cea mai buna performanta ramane este accederea in turul II, in 2019.
  • A jucat deja un meci la acest turneu, cu Li Ann, pe care a invins-o in 3 seturi, scor 2-6, 7-5, 5-7.
  • La turneele precedente pe suprafata dura, Doi a fost eliminata rapid la Chicago, Ostrava, Luxemburg, US Open si Chicago.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri