Cirstea - Siniakova. Ponturi pariuri si cote

Marti, de la ora 23:00, in primul tur de la US Open, avem meciul Cirstea - Siniakova. Romanca nu trebuie subestimata.
cirstea Katerina Siniakova

Cirstea a ajuns la 29 de ani si nu prea se mai poate cu lauda cu performante bune in ultima vreme. Singurul ei titlu WTA a venit in 2008, la Tashkent (UZB). A iesit din prima suta mondiala, fiind pe locul 106 WTA.

2019 n-a debutat extraordinar, desi sfertul de finala de la Shenzhen a fost laudat de destul de multa lume. A fost pe urma eliminata in primul tur la Australian Open si Doha. Din nou, a ajuns in „sferturile” unei competitii, la Budapesta, dar a fost scoasa de Potapova (RUS). A pierdut in „optimi” la primele doua turnee pe zgura, Lugano si Istanbul, iar la Madrid a castigat tot o singura partida. Rezultat excelent la Nurnberg, unde a bifat o semifinala. Are in acest moment cinci infrangeri la rand, ultimele doua fiind putine jenante.

Siniakova este o cehoaica in varsta de 23 de ani, clasata pe locul 37 WTA. A fost constanta in ultimele trei sezoane, castigand si doua turnee in 2017, la Shenzhen si Bastad. Dar 2019 a inceput extrem de modest.

A pierdut primele cinci partide jucate pe tabloul principal al turneelor. Katerina a evoluat destul de mult si pe zgura, asta si pentru ca la multe competitii a iesit devreme. A reusit totusi sa acceada in „sferturi” la Praga si in semifinale la Nurnberg. Dupa, a ajuns in optimi de finala la RG, dar a facut si un rezultat pozitiv pe hard – semifinale la New York, chiar inainte de US Open.

Ponturi pariuri si pronostic analizat Cirstea – Siniakova

Ambele sportive au preferat zgura in acest sezon, dar Cirstea a avut la viata ei rezultate bune pe toate suprafetele. Cea mai buna performanta a romancei la US Open este un tur III in 2009, in timp ce la ultimele doua editii a iesit de fiecare data in runda a doua. Insa a jucat de fiecare data destul de bine, chiar solid. H2H este 2-0 pentru Cirstea, aspect ce ne ofera o speranta inainte de acest duel. Poate ca forma Soranei nu e extraordinara, insa am vazut-o montata in clipurile de la antrenamente. E posibil sa asistam la o surpriza.