Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cilic vs Alcaraz ponturi pariuri si pronosticuri 19.08.2022

Joi noaptea, de la ora 03:30, in optimile de finala de la Cincinnati, avem meciul Cilic - Alcaraz. Trece ibericul mai departe?
Cilic vs Alcaraz
August 19,2022
03:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Cilic vs Alcaraz

E o diferenta intre ce joaca Alcaraz pe zgura si ce propune pe suprafetele mai dure. Si asta se vede in special contra unor „hard hitters”, cum e si Cilic. Cu toate astea, Alcaraz l-a batut pe Marin la Miami in 2022, scor 6-4, 6-4, avand 9 sanse de break, dintre care 2 fructificate. E normal ca ibericul sa fie favorit si acum, dar mai sigur pare sa mizam pe peste 19,5 game-uri, cota 1.40 la Betano.

Ponturi Cilic – Alcaraz

Collins castiga - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Cilic

  • Cilic a avut cateva sezoane modeste, dar a revenit anul trecut cu doua turnee castigate, la St. Petersburg si Stuttgart. Acum se afla pe locul 17 ATP. Si nici nu a pierdut mare lucru din cauza neparticiparii la Wimbledon din cauza Covid. A facut semifinale la Adelaide 2, Londra, dar mai ales Roland Garros.
  • A fost o stagiune in care a jucat bine pe toate suprafetele. Croatul de 33 de ani a trecut de Munar in primul tur, scor 6-3, 6-3, pentru ca in runda anterioara sa dispuna de Ruusuvuori, scor 6-4, 6-7, 7-5. Marin a facut 10 duble in disputa cu finlandezul.

Alcaraz

  • Alcaraz este tenismemul despre care toata lumea vorbeste. Si nici nu e de mirare, fiindca ibericul de doar 19 ani a urcat rapid pe locul 4 in clasamentul baietilor. Si-a facut „incalzirea” anul trecut cu trofeele de la Umag si NextGen, pentru ca in 2022 sa se impuna la Rio, Miami, Barcelona si Madrid.
  • Recent a mai facut finale la Hamburg si Umag. Carlos a fost eliminat in prima partida la Montreal, de catre Paul, in trei seturi. Aici a trecut de McDonald, scor 6-3, 6-2. Alcaraz nu i-a acordat nicio minge de break adversarului.

Pariaza pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul