Cilic - Johnson. Poate sa fie un duel mai echilibrat decat o arata cotele

Sambata, de la ora 15:30, avem partida Cilic - Johnson, din turul III de la Roland Garros. Americanul n-a avut mari sanse contra lui Marin de-a lungul vremii, insa poate norocul sau s-a schimbat.
Johnson

Cilic se afla pe locul 4 in clasamentul baietilor, cu 17 titluri in cariera, dintre care unul in 2017, la Istanbul. Anul trecut, a mai bifat finale la Londra si Wimbledon sau semifinale la S-Hertogenbosch, Basel ori Tokyo.

Dupa semifinala de la Pune (IND), din debutul stagiunii, Marin a ajuns in ultimul act la Melbourne, finala cedata insa in fata lui Federer, in set decisiv. Pana la Roma, au fost niste turnee mai putin reusite pentru Cilic, insa in capitala Itaiei, sarbul a reusit sa faca semifinale. In runda inaugurala, a trecut de Duckworth (AUS), scor 6-3, 7-5, 7-6, iar apoi l-a invins pe Hurkacz (POL), scor 6-2, 6-2, 6-7, 7-5.

Johnson este un american in varsta de 28 de ani ce ocupa locul 46 in clasamentul baietilor. Are trei titluri cucerite in cariera,  la Nottingham (GBR), pe iarba, si de doua ori la Houston (SUA), pe zgura.

A facut semifinale la Delray Beach, performanta repetata si la challengerul de la Irving. Singurul trofeu din 2018 a venit la Houston (SUA). Inainte de Roland Garros, a ajuns in semifinale la Geneva. In primul tur la Paris, a trecut de Mannarino (FRA), scor 7-6, 6-2, 6-2, pentru ca-n runda a doua sa-l invinga pe Struff (GER), scor 4-6, 7-6, 6-2, 6-2.

Chiar daca a pierdut set in turul anterior, Marin a parut destul de solid la serviciu. In schimb, la retur, a facut multe erori neprovocate chiar si-n disputa cu Duckworth, un australian care, in afara de repunerea mingii in joc, chiar nu prea are nimic de oferit pe aceasta suprafata. Johnson a ajuns la varsta si pregatirea la care reprezinta un pericol oriunde, in fata oricui. Nu este cel mai prieten cu zgura, dar poate sa joace destul de variat incat sa-l incurce pe Cilic, chiar daca n-a castigat niciuna dintre cele patru confruntari contra croatului.

Pronosticuri Schalke 04 - Bayern Munchen