Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Christopher Eubanks vs Daniil Medvedev ponturi pariuri și pronosticuri 30.03.2023

Confruntarea dintre Christopher Eubanks și Daniil Medvedev este una ce contează pentru sferturile de finală ale turneului de la Miami, acesta fiind programat să se joace joi, în data de 30 martie, nu mai devreme de ora 16:00.
Christopher Eubanks vs Daniil Medvedev
March 30,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Christopher Eubanks vs Daniil Medvedev

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este uriașă, Daniil Medvedev fiind net superior din orice punct de vedere, iar noi ne așteptăm ca acesta își confirme statutul de favorit cert și se impună în manieră categorică, în minimum de seturi. Așadar, pornind de la această idee, vom miza pe varianta „sub 21,5 game-uri„, într-o cotă de 1.55 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Christopher Eubanks – Daniil Medvedev

Peste 33,5 game-uri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Christopher Eubanks

  • Este un jucător modest, ce nu se poate compara cu adversarul sau, fiind depășit la absolut orice capitol, așa nu este de mirare faptul pornește cu șansa a doua în această confruntare, agențiile de pariuri având toate motivele ia această decizie.
  • Americanul nu a reușit câștige niciun titlu în carieră, ba mai mult, acesta nu a reușit joace vreo finală până acum. Evident, are realizări slabe și în turneele de Grand Slam, depășind primul tur doar de două ori în carieră, chiar la ultimele două turnee, la US Open anul trecut și la Australian Open la începutul acestui an.
  • Eubanks a început la Miami din calificări, invingandu-i pe Shelbayh și Klein, trecând apoi pe rând de Kudla, Coric, Barrere și Mannarino, în duelurile cu aceștia cedând doar două seturi.

Daniil Medvedev

  • Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind unul dintre cei mai buni jucători din circuit, acesta fiind net superior adversarului său, având performanțe mult mai mari în carieră și, implicit, mult mai multă experiență.
  • Rusul are în vitrina personală nu mai puțin de 18 titluri, patru dintre ele în turnee Masters. De asemenea, acesta se poate lăuda și cu patru finale de Grand Slam, câștigând însă doar una singură, triumfând la US Open în 2021, învingându-l în minimum de seturi pe Djokovic.
  • În ultimele 23 de partide, Daniil Medvedev nu a suferit decât un singur eșec, pierzând cu Carlos Alcaraz în finala de la Indian Wells. La Miami, acesta a început cu un succes în minimum de seturi în duelul cu Carballes Baena, beneficiind apoi de retragerea lui Molcan, pentru ca în optimi îl învingă pe Halys cu 2-0.

Vezi rezumatele meciurilor din optimile de finală

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul