Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Chloe Paquet vs Caroline Garcia ponturi si pronosticuri 19.07.2022

Marti este zi de tenis, iar nu inaintea orei 18:30, Chloe Paquet si Caroline Garcia se intalnesc intr-un duel din cadrul saisprezecimilor WTA Palermo.
Chloe Paquet vs Caroline Garcia
July 19,2022
18:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Chloe Paquet vs Caroline Garcia

Evolutia Carolinei de-a lungul timpului a fost buna, insa acum poate obtine a treia victorie in cele patru dueluri directe. Cred ca va face lucrul acesta, avand in vedere replica buna oferita dupa sezonul de iarba. Scor corect 2-0 Caroline Garcia este recomandarea mea, cota 1.45 la Superbet.

Ponturi Chloe Paquet – Caroline Garcia

Scor corect 2-0 Caroline Garcia - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Chloe Paquet

  • Outsider in aceasta partida, Chloe Paquet se afla pe locul 103 in lume si vine acum dupa ce a jucat in finala turneului ITF W60-+H de la Roma.
  • Sportiva din Franta s-a duelat in ultimul act al acelui turneu cu locul 158 in lume, Wurth, pe care a reusit sa-l invinga in doua seturi. 6-3, 6-4 a fost scorul acelei partide.
  • A fost extrem de activa pe zgura dupa ce si-a incheiat activitatea la Wimbledon , dar in perioada aceasta a intalnit jucatoare modeste.

Caroline Garcia

  • Nivelul jocului pe care Carolina Garcia l-a prestat in aceasta stagiune de zgura de dupa perioada sezonului de iarba a  fost una buna.
  • A participat la un singur turneu in luna iulie si acela a fost WTA Lausanne, unde a ajuns pana in semifinale. S-a tinut bine si acolo, desi a pierdut in fata Petrei Martic.
  • Desi era favorita sa joace finala la WTA Lausanne, Caroline Garcia a cedat cu 4-6, 6-1, 3-6 in fata locului 55 in lume.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la WTA Palermo!

Plasează pariul