Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cerundolo vs Sinner ponturi pariuri și pronosticuri 16.05.2023

Confruntarea dintre Francisco Cerundolo și Jannik Sinner este una programată să se joace marți, în data de 16 mai, nu mai devreme de ora 12:00, contând pentru faza optimilor de finală ale turneului de la Roma.
Cerundolo vs Sinner
May 16,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cerundolo vs Sinner

Jannik Sinner este fără îndoială un jucător mai bun, fiind peste nivelul adversarului său din orice punct de vedere. De asemenea, aceasta joacă și în Italia, unde cu siguranță fanii vor fi de partea sa, așa avem toate motivele credem va avea o evoluție solidă în această dispută. Așadar, mizăm pe faptul italianul se va impune în minimum de seturi, într-o cotă de 1.40 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Cerundolo – Sinner

0-3 Ruud - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Cerundolo

  • După cum era de așteptat, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, fiind ce-i drept sub nivelul adversarului său din multe puncte de vedere, astfel bookmakerii au toate motivele ia această decizie.
  • Argentinianul a adunat în jur de două milioane de dolari din premii, de patru ori mai puțin decât adversarul său. Așadar, înseamnă are și performanțe mult mai slabe, acesta câștigând doar un singur titlu în carieră, în timp ce în turneele de Grand Slam are realizări modeste, cea mai bună venind chiar în acest an, la Australian Open, atingând în premieră turul al treilea.
  • La Roma, Francisco Cerundolo și-a început aventura cu Yibing Wu, pe care l-a învins cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1. A urmat apoi o victorie similară și în duelul cu francezul Gregoire Barere, pierzând primul set în tie-break, impunându-se apoi cu 6-2 în următoarele două.

Sinner

  • Putem spune este unul dintre cei mai buni jucători din circuitul ATP, acesta fiind foarte tânăr, însă are resursele necesare pentru a pune probleme oricărui adversar. Este favorit cert la casele de pariuri, fiind fără dubii mult mai bun decât adversarul său.
  • Italianul, aflat în acest moment pe locul al optulea în clasamentul mondial, are șapte titluri în palmares, însă niciunul în turnee Masters, deși a jucat două finale, ambele la Miami, în 2021 și 2023. Acesta se poate lăuda de asemenea și cu patru sferturi de finală în turnee de Grand Slam, la Roland Garros în 2020, dar și la Australian Open, Wimbledon și US Open în 2022.
  • Jannik Sinner a început în forță la Roma, în primul meci impunându-se în minimum de seturi în duelul cu australianul Kokkinakis. A trecut apoi de rusul Shevchenko, pe care l-a învins cu 2-1, după mai bine de două ore de joc.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Sinner

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul