Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Celine Naef vs Venus Williams ponturi pariuri și pronosticuri 13.06.2023

Confruntarea dintre Celine Naef și Venus Williams este una extrem de interesantă, aceasta contând pentru șaisprezecimile de finală ale turneului olandez de la Den Bosch, fiind programată să se joace marți, în data de 13 iunie, nu mai devreme de ora 15:30.
Celine Naef vs Venus Williams
June 13,2023
15:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Celine Naef vs Venus Williams

Între cele două este o diferență de nu mai puțin de 25 de ani, Celine Naef fiind extrem de tânără, având 17 ani, în timp ce Venus Williams este o „veteranăîn circuitul feminin, ajungând la 42 de ani. Jucătoarea din Elveția este favorită la casele de pariuri, însă nu vom merge pe mâna sa, deoarece ne așteptăm ca americanca aibă și ea un cuvânt de spus. Așadar, mizăm pe variantapeste 18,5 game-uri„, într-o cotă de 1.40 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Celine Naef – Venus Williams

Ambele marchează - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Celine Naef

  • Este, după cum menționam, o jucătoare extrem de tânără, care peste două săptămâni va împlini abia 18 ani. Aceasta joacă de puțină vreme în circuitul WTA, astfel nu a apucat își treacă performanțe importante în palmares.
  • Jucătoarea din Elveția, aflată în prezent pe locul 202 în clasamentul mondial, și-a trecut în vitrina personală cinci titluri în turnee ITF. De asemenea, aceasta a jucat și la Roland Garros, oprindu-se însă în calificări, pierzând cu Elizabeth Mandlik în minimum de seturi.
  • Celine Naef nu are un record rău în acest an, însă, ce-i drept, a jucat în turnee modeste. Aceasta a disputat 34 de partide, în acest interval obținând nu mai puțin de 26 de victorii.

Venus Williams

  • Vorbim de una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului, care are în spate un palmares uriaș. E drept însă, aceasta a ajuns la 42 de ani, fiind departe de cea mai bună formă fizică a sa, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca outsideră, urmând totuși să dea piept cu o adversară mult mai tânără.
  • Americanca a adunat nu mai puțin de 42 de milioane de dolari din premii, fiind a doua în acest clasament, sub sora sa, Serena. Și-a trecut în cont 49 de titluri, șapte dintre acestea venind în turnee de Grand Slam, triumfând de cinci ori la Wimbledon și de două ori la US Open.
  • Venus Williams a jucat foarte puțin în ultimul an, disputând doar nouă meciuri, în acest interval obținând doar două victorii. După patru luni de pauză după participarea la US Open, aceasta a revenit în circuit la începutul acestui an, la Auckland, trecând mai întâi de Volynets, pierzând apoi cu Zhu. De atunci nu a mai disputat niciun joc, trecând mai bine de cinci luni.

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul