Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Caty McNally vs Sorana Cîrstea ponturi și pronosticuri 05.05.2023

Nu înaintea orei 11:00, americanca Caty McNally și Sorana Cîrstea se vor duela în cadrul sferturilor de finală ale turneului challenger de la Reus (Spania). Învingătoarea va juca cu cea care triumfă în meciul Osorio vs Davis.
Caty McNally vs Sorana Cîrstea
May 05,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Caty McNally vs Sorana Cîrstea

Va fi un duel între favoritele 7 și 2, iar Sorana pe zgură nu trebuie să aibe emoții în fața unei jucătoare precum McNally care s-a chinuit să ajungă aici. Victorie Sorana Cîrstea +3.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Caty McNally – Sorana Cîrstea

Victorie Sloane Stephens - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Caty McNally

  • Turneul de la Reus a început bine pentru sportiva în vârstă de 21 de ani. Aceasta a trecut în minimum de seturi în disputa cu Burillo Escorihuela pe care a învins-o cu 6-4, 6-3.
  • În cel de-al doilea duel s-a chinuit ceva pentru că victoria a venit abia după aproape două ore și jumătate. 6-1, 4-6, 6-1 a fost scorul unui meci împotriva locului 104 în lume, Podoroska.
  • Șase meciuri are McNally pe zgură, iar patru dintre ele au fost victorii. Ce e drept, înfrângerile au venit de la jucătoare de nivelul Soranei și care se află în top 50 WTA.

Sorana Cîrstea

  • Pe locul 44 în clasamentul general, Sorana este favorita numărul 2 la câștigarea turneului challenger de la Reus.
  • Sportiva din România nu a avut vreo emoție în cele două partide deja disputate. A trecut în două seturi de Bolsova Zadoinov și Anna Schmiedlova.
  • În turul anterior a avut nevoie de 103 minute pentru a se califica în cadrul sferturilor de finală. 7-5, 6-4 a fost scorul unui meci în care a revenit de la 4-5 în primul set, iar apoi a avut nevoie de cinci mingi de meci.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis ale jucătorilor românia! Bonus 500 lei au toți clienții noi!

Plasează pariul