Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Casper Ruud vs Marin Cilic ponturi si pronosticuri 03.06.2022

Vineri, nu inainte de ora 18:30, Casper Ruud si Marin Cilic se vor duela in cadrul celei de-a doua semifinale de la Roland Garros 2022. Nadal sau Zverev va fi adversarul invingatorului acestei infurntari, iar meciurile sunt in direct pe Eurosport.
Casper Ruud vs Marin Cilic
June 03,2022
18:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Casper Ruud vs Marin Cilic

Favorit la castigarea acestui duel, Casper Ruud ma astept sa fie din nou la inaltime si sa-I arate lui Cilic ca forma buna a croatului poate fi oprita. Victorie Casper Ruud, cota 1.47 la Superbet.

Ponturi Casper Ruud – Marin Cilic

Victorie Sorana Cirstea - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Casper Ruud

  • Aflat intr-o forma buna, Casper Ruud a venit la Roland Garros dupa ce a castigat turneul ATP de la Geneva, care s-a disputat tot pe zgura.
  • De asemenea, in drumul sau spre o prima finala la French Open, Casper Ruud a trecut in sferturile de finala de danezul Rune.
  • Norvegianul aflat pe locul 8 ATP a trecut cu 6-1, 4-6, 7-6 (2), 6-3, totul dupa un meci care a durat putin peste trei ore de joc efectiv.

Marin Cilic

  • In cel mai recent duel l-a eliminat pe Andrey Rublev, fiind al doilea jucator rus pe care l-a eliminat in cadrul acestei competitii.
  • Inaintea duelului cu Rublev, croatul a trecut si de Daniil Medvedev, un alt jucator de top 10 pe care l-a invins cu 3-0.
  • Aflat pe locul 23 in clasamentul ATP, Marin Cilic a reusit ca dupa cinci seturi intr-adevfar disputate sa treaca de locul 7 ATP. 5-7, 6-3, 6-4, 3-6, 7-6 (8) a fost scorul acelei partide.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul