Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Casper Ruud vs Laslo Djere ponturi și pronosticuri 16.05.2023

De la ora 12:00, Casper Ruus și Laslo Djere vor fi rivali în optimile de finală ale turneului ATP Roma. Câștigătorul joacă împotriva celui care se impune în duelul Cerundolo - Jannik Sinner.
Casper Ruud vs Laslo Djere
May 16,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Casper Ruud vs Laslo Djere

Norvegianul nu ar trebui să întâmpine rezinstență din partea unui jucător care a fost foarte norocos pentru că a ajuns până aici. Victorie Casper Ruud vă recomand eu pentru acest meci, cotă 1.40 la Superbet.

Ponturi Casper Ruud – Laslo Djere

Anna Blinkova nu pierde la mai mult de cinci game-uri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Casper Ruud

  • Având în vedere că este locul 4 în clasamentul masculin, norvegianul Casper Ruud pleacă și acum cu prima șansă.
  • Mai mult, privilegiul de a face parte din elita tenisului l-a favorizat la Roma și a intrat în competiție direct din turul al doilea. A fost un meci scurt, 6-4, 6-0 pentru acesta în fața locului 89, Arthur Rinderknech.
  • Meciul cel mai disputat din cadrul acestui turneu pentru el a venit în optimile de finală. Trei seturi, două ore și șase minute, 6-1, 4-6, 7-6 (0) a fost scorul cu Alexander Bublik (49 ATP).

Laslo Djere

  • Jucătorul sârb este de departe cel mai norocos care s-a calificat până în această fază pentru că a stat în teren doar câte un set în primul tur și în optimi.
  • Singurul meci pe care l-a câștigat după disputarea tuturor seturilor a fost cel cu olandezul Van de Zandschulp (30 ATP) pe care l-a învins cu 6-2, 6-4.
  • A urmat meciul cu Garin, dar așa cum s-a întâmplat și în primul tur, adversarul a decis să se retragă. Astfel, 6-3, 2-1 era scorul când locul 79 a recurs la acest gest și Djere ajunge în optimi fără set pierdut.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul masculin!

Plasează pariul