Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Casper Ruud vs Arthur Fils ponturi pariuri și pronosticuri 28.07.2023

Casper Ruud și Arthur Fils vor fi rivali în cadrul sferturilor de finală ale turneului de la Hamburg. Învingătorul se va duela cu Alexander Zverev sau Luca van Assche. Meciul se joacă de la ora 19:00.
Casper Ruud vs Arthur Fils
July 28,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Casper Ruud vs Arthur Fils

Balanța înclină mai mult spre jucătorul norvegian și pe bună dreptate. A jucat bine și în plus de asta se află printre favoriții la ridicarea trofeului. Greu de crezut că francezul îl poate învinge pe Ruud decât dacă nu cumva vine cu ceva special ce nu s-a întâmplat în acest sezon. Scor corect 2-0 este recomandarea mea, iar cota este 1.78 la Superbet.

Ponturi Casper Ruud – Arthur Fils

Scor corect 2-0 - Cota 1.78⭐
Pariază acum

Casper Ruud

  • Norvegianul Casper Ruud este în top 10 de o bună bucată de timp, iar acum a reușit calificarea în acest punct al competiției cu destule emoții.
  • Locul 4 ATP s-a duelat cu Baez în primul duel și a avut nevoie de aproape două ore să se impună cu scorul de 6-3, 1-6, 6-3.
  • În cadrul optimilor de finală a avut un meci ceva mai scurt ca durată, dar tot cu trei seturi. 1-6, 6-2, 6-2 a fost scorul unui meci.

Arthur Fils

  • Francezul Arthur Fils a încheiat în două seturi fiecare duel pe care l-a disputat în cadrul turneului ATP de la Hamburg.
  • Primul său meci disputat la turneul german a avut loc în compania lui Galan, actual loc 67 în ierarhia mondială. 7-5, 7-5 a fost scorul unei partide disputate în aproximativ două ore.
  • Lajovic i-a ieșit în cale în turul anterior și deznodământul a fost același. Două o oră și 41 de minute de stat în teren, Arthur s-a impus cu scorul de 7-5,7-5.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Hamburg!

Plasează pariul