Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Casper Ruud vs Albert Ramos ponturi si pronosticuri 27.06.2022

Luni, saptamana incepe cu dueluri din turul I de la Wimbledon, iar acolo Casper Ruud si Albert Ramos se intalnesc, dar nu mai devreme de ora 13:00.
Casper Ruud vs Albert Ramos
June 27,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Casper Ruud vs Albert Ramos

Ambitionat de rezultatul de la Roland Garros, Casper ma astept sa fie la inaltime din nou si drept urmare sa puna osul la treaba si astfel sa castige. Peste 3.5 seturi este recomandarea mea, cota 1.75 la Superbet.

Ponturi Casper Ruud – Albert Ramos

victorie Vikingur - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Casper Ruud

  • Norvegianul a evoluat in trei dueluri pe iarba in 2022, insa doua dintre meciuri s-au jucat in cadrul turneului de pregatire de la Hurlingham, acolo unde l-a invins pe Alcaraz si a pierdut cu Bergs.
  • Pare ca se descurca bine la Grand Slam-uri. Spre exemplu, la French Open a jucat finala si in urma performantei a urcat cateva locuri.
  • Casper Ruud se afla pe locul 5 in ierarhia mondiala a tenisului masculin, iar acum pleaca cu prima sansa in cadrul acestui prim duel de la Wimbledon 2022.

Albert Ramos

  • Un singur meci a jucat Albert Ramos pe iarba, acolo unde a pierdut in turul inaugural de la ATP Londra. A cedat cu 0-2 in fata compatriotului Davidovich Fokina.
  • De asemenea, ibericul nu traverseaza deloc cea mai buna perioada din cariera. A suferit patru infrangeri in ultimele cinci dueluri.
  • Mai mult decat atat, locul 41 mondial in 2019 cand a jucat cel mai recent la Wimbledon nu a reusit sa treaca de turul inaugural.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la Wimbledon!

Plasează pariul