Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Caroline Garcia vs Tereza Martincova ponturi și pronosticuri 31.01.2023

În chiar primul tur al turneului WTA de la Lyon, Caroline Garcia (Franța) și Tereza Martincova (Republica Cehă) se vor duela, dar nu mai devreme de ora 12:00. Cine se va impune o întâlnește pe învingătoarea meciului Van Uytvanck vs Tamara Korpatsch.
Caroline Garcia vs Tereza Martincova
January 31,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Caroline Garcia vs Tereza Martincova

Nu sunt la prima lor întâlnire directă, dar ținând cont de momentul actual vă recomand o victorie lejeră a Carolinei, așa cum ne indică și cotele afișate deja. Deci, vă recomand victorie Caroline Garcia scor 2-0, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Caroline Garcia – Tereza Martincova

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Caroline Garcia

  • Favorită numărul 1 la câștigarea trofeului și locul 5 în clasamentul general, Caroline Garcia vrea să câștige primul său titlu al sezonului 2023, iar primul test este acest duel unde pleacă cu prima șansă.
  • Jucătoarea din Franța s-a oprit în optimile Australian Open, acolo unde a dat peste o altă jucătoare din Polonia aflată în mare formă, cu excepția liderului Iga Swiatek. A fost învinsă în două seturi 6-7, 4-6.
  • De altfel, WTA Lyon este o competiție care se va desfășura pentru al patrulea an consecutiv, dar niciodată nu s-a întâmplat ca până acum o jucătoare din Franța să joace finala.

Tereza Martincova

  • Anul acesta a început foarte timid pentru Tereza Martincova, o jucătoare care nu mai este la prima tinerețe, deși are doar 28 de ani. Cu toate acestea, se află abia pe locul 87 în lume.
  • S-a văzut modestia din jocul ei la Australian Open, acolo unde a fost eliminată din primul tur, totul după duelul cu cea care avea să câștige trofeul, Aryna Sabalenka.
  • De altfel, din cele cinci meciuri jucate în acest an a suferit trei înfrângeri, în fața unor jucătoare din toate zonele clasamentului.

Pariază la Superbet pe cele mai interesante meciuri de tenis ale zilei!

Plasează pariul