Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Caroline Garcia vs Nuria Parrizas-Diaz ponturi și pronosticuri 02.03.2023

Nu înaintea orei 18:00, Caroline Garcia (Franța) și Nuria Parrizas-Diaz (Spania) se vor duela în optimile WTA Monterrey 2023. Cine câștigă joacă împotriva învingătoarei meciului Wang Xin cu Sherif (7).
Caroline Garcia vs Nuria Parrizas-Diaz
March 02,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Caroline Garcia vs Nuria Parrizas-Diaz

Favorită numărul 1 la câștigarea turneului, Caroline a jucat conform așteptărilor în primul duel și dacă va face la fel vă recomand victorie Caroline Garcia scor 2-0, cotă 1.49 la Superbet.

Ponturi Caroline Garcia – Nuria Parrizas-Diaz

peste 20.5 game-uri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Caroline Garcia

  • Aflată pe locul 5 la general și având cap de serie numărul 1 la WTA Monterrey 2023, Caroline Garcia a făcut deja cunoștință cu acest turneu.
  • A evoluat în chiar primul tur, acolo unde slovaca Juvan nu prea și-a permis să emită pretenții și drept urmare jucătoarea din Franța a câștigat la pas.
  • Meciul a început bine pentru Garcia, care a reușit ca în 40 de minute să câștige primul set, ulterior, în al doilea a mai avut nevoie de alte 38 pentru a se impune cu 6-3, 6-4.

Nuria Parrizas-Diaz

  • Este al doilea turneu consecutiv la care participă și se joacă pe teritoriu mexican. La Merida a mai jucat, doar că acolo a ieșit după al doilea meci, învinsă de Camila Giorgi.
  • Mai mult decât atât, Nuria Parrizas-Diaz a debutat la Monterrey cu un meci care a durat aproape trei ore și unde locul 59 i-a fost adversar, Wang Xiy.
  • A câștigat la tie-break primul set, care a durat o oră și patru minute, iar apoi a revenit după ce a pierdut al doilea set. La finalul meciului scorul a fost 7-6 (5), 2-6, 6-4.

Pariază la Superbet pe meciurile din cadrul turneului WTA Monterrey!

Plasează pariul