Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Caroline Garcia vs Marie Bouzkova ponturi și pronosticuri 09.08.2023

Miercuri dimineață, de la ora 02:00, ora României. Franțuzoaica Caroline Garcia și cehoaica Marie Bouzkova se vor duela în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului WTA de la Montreal. Pe hârtie meciul este echilibrat, dar cine crezi că se califică?
Caroline Garcia vs Marie Bouzkova
August 09,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Caroline Garcia vs Marie Bouzkova

Evoluția jucătoarei din Franța pe această suprafață nu este deloc una care să îi permită să spere la o victorie și care să-i încurajeze pe pariori să meargă pe mâna ei. Victorie Bouzkova este recomandarea mea, cotă 1.95 la Superbet.

Ponturi Caroline Garcia – Marie Bouzkova

ambele să înscrie - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Caroline Garcia

  • Participantă și în cadrul turneului de la Washington care a fost primul al acestei părți a sezonului competițional, Caroline Garcia a fost învinsă chiar la primul meci.
  • Locul 6 în lume a suferit a doua înfrângere la rând și nu pare deloc întâmplătoare, mai ales că acum joacă pe suprafață dură.
  • Caroline Garcia a pierdut cu 2-6, 3-6 în fața locului 32 în lume și astfel a ajuns la trei înfrângeri consecutive pe suprafață dură și toate susținute pe tărâm nord-american.

Marie Bouzkova

  • Pentru locul 37 în lume va fi al doilea său duel pe care îl joacă în cadrul turneului WTA Montreal 2023. Și-a început aventura în Canada cu un meci împotriva americancei Day (100 mondial).
  • Două ore și 16 minute a durat meciul în care Marie Bouzkova a ieșit învingătoare. 7-6 (1), 6-3 a fost scorul unei partide în care a plecat cu prima șansă.
  • În ciuda faptului că 1-1 este rezultatul obținut în urma ultimelor sale două dueluri pe suprafață dură disputate în ultimele 10 zile, Bouzkova a reușit să obțină set chiar și atunci când a pierdut.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la WTA Montreal!

Plasează pariul