Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Caroline Garcia vs Kaja Juvan ponturi și pronosticuri 28.02.2023

Nu înainte orei 18:00, ora României, Caroline Garcia și Kaja Juvan se vor duela în șaisprezecimile de finală ale turneului WTA de la Monterrey. Cine se califică va juca cu învingătoarea meciului Parrizas-Diaz – Wang Xiy.
Caroline Garcia vs Kaja Juvan
February 28,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Caroline Garcia vs Kaja Juvan

O jucătoare extrem de modestă din toate punctele de vedere, Kaja Juvan nu are șanse în fața franțuzoaicei care este cap de serie numărul 1 la câștigarea WTA Monterrey. Recomandarea mea este victorie Caroline Garcia scor 2-0, cotă 1.51 la Superbet.

Ponturi Caroline Garcia Kaja Juvan

peste 2.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Caroline Garcia

  • Favorita numărul a turneului de la Monterrey (Mexic), Caroline Garcia se află pe locul 5 în lume și vine după un turneu mai puțin reușit.
  • Aceasta vine după doua turnee mai puțin reușite, ambele disputate pe un cu totul alt continent. A pierdut în sferturile WTA Doha, în decisivul meciului cu locul 7, Maria Sakkari, iar apoi cu Madison Keys.
  • Jocul contra sportivei din Statele Unite ale Americii a fost încheiat în doar două seturi de către americancă, dar a avut nevoie de aproape două ore de joc. 7-5, 6-4 a fost scorul acelei partide.

Kaja Juvan

  • Abia a 132-a în lume, Kaja Juvan este o jucătoare din Slovenie, în vârstă de 22 de ani și care până acum nu a obținut rezultate notabile.
  • Din contră, de aproape o lună nu a mai avut meci oficial la simplu, mai exact de la turneul de la Lyon, unde a fost eliminată în calificări.
  • De asemenea, la toate turneele la care a participa în acest debut de sezon nu a reușit să fie deloc în formă și mereu a cedat după al doilea duel.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis!

Plasează pariul