Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Caroline Garcia vs Daria Kasatkina ponturi și pronosticuri 05.11.2022

De la ora 22:30, sâmbătă seara, Carolina Garcia (Franța) și Daria Kasatkina (Rusia) se vor duela în etapa cu numărul 3 din Grupa A de la Turneul Campioanelor. Meciul este transmis de Digi Sport 3.
Caroline Garcia vs Daria Kasatkina
November 06,2022
22:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Caroline Garcia vs Daria Kasatkina

Victoria vine la pachet cu calificarea în fazele superioare și cum este vorba și de o sumă consistentă, lucrul acesta le-ar putea mobiliza și mai mult. Atunci, recomandarea mea este  peste 19.5 game-uri, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Caroline Garcia – Daria Kasatkina

peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Caroline Garcia

  • Înainte de ultimul mare turneu al sezonului, Caroline (6 WTA) a evoluat la turneul mexican Guadalajara 2, acolo unde a părăsit competiția după meciurile din optimile de finală.
  • Atunci, ca și acum este doar la mâna ei, având în vedere că ocupă locul al doilea în Grupa A, cu un singur punct din două maxim posibile.
  • A debuttat la turneul WTA Finals 2022 cu un duel pe care l-a câștigat împotriva lui Cori Gauff (SUA). Sportiva din Franța s-a impus atunci cu scorul de 6-4, 6-3, deși era cotată cu a doua șansă. S-a întâmplat să plece cu statut de outsider și cu Iga Swiatek, liderul WTA, în fața căruia a pierdut cu 3-6, 2-6.

Daria Kasatkina

  • Sportiva din Rusia se află pe locul 8 în ierarhia mondială a tenisului feminin și acum este și ea la mna ei, având în vedere că victoria vine la pachet cu calificarea în semifinale.
  • Totuși, dacă în prima partidă a evoluat slab contra locului 1 în lume și a pierdut cu scorul de 2-6, 3-6, a urmat o partidă în care s-a prezentat mult mai bine.
  • Cori Gauff – Daria Kasatkina s-a încheiat în doar două seturi, iar pentru rusoaică a fost un moment fericit. Ea a trecut cu 7-6 (6), 6-3 de locul 4 în lume.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul