Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Caroline Garcia vs Ana Bogdan ponturi si pronosticuri 31.07.2022

Duminica, nu inaintea orei 16:00, Caroline Garcia pleaca favorita in finala WTA Varsovia 2022 in fata Anei Bogdan. Meciul este la TV, pe Digi Sport 4.
Caroline Garcia vs Ana Bogdan
July 31,2022
16:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Caroline Garcia vs Ana Bogdan

Avem o favorita si e normal ca Garcia sa plece cu prima sansa dupa ce a trecut si de locul 1 mondial. Totusi, ma astept ca Ana sa ofere o replica pe masura si meciul sa nu fie deloc usor. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cota 1.67 la Superbet.

Ponturi Caroline Garcia – Ana Bogdan

victorie Jessica Pegula - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Caroline Garcia

  • Aflata pe locul 45 in lume, frantuzoaica Caroline Garcia a reusit ca in cadrul WTA Varsovia sa obtina rezultate notabile printre care si o victorie cu locul 1 mondial.
  • Disputa cu Iga Swiatek a fost transata in setul decisiv. Acela a fost singurul duel in care Caroline a pierdut set la Varsovia.
  • In semifinale a revenit la meciurile de doua seturi si a trecut lejer de Paolini. Trei game-uri a reusit italianca sa obtina, 6-1, 6-2 a fost scorul in acel duel care s-a transat intr-o ora si cinci minute.

Ana Bogdan

  • A jucat bine la WTA Varsovia si este poate cel mai bun turneu pe zgura pe care Ana Bogdan l-a facut in acest sezon de tenis la nivel inalt.
  • Nu doar ca s-a calificat in ultimul act, dar a facut-o cu clasa, avand in vedere ca nu a pierdut set in acest interval de patru dueluri.
  • In cel mai recent joc a dispus de Baindl, o jucatoare din Ucraina aflata pe locul 190 in lume.7-5, 7-5 a durat meciul si a fost inchis dupa doua ore si un sfert.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul