Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carlos Alcaraz vs Nicola Kuhn ponturi si pronosticuri 19.07.2022

Marti, nu inaintea orei 15:00, Carlos Alcaraz il intalneste pe germanul Nicola Kuhn, in saisprezecimile turneului ATP de la Hamburg.
Carlos Alcaraz vs Nicola Kuhn
July 19,2022
15:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Carlos Alcaraz vs Nicola Kuhn

Foarte buna replica oferita de iberic in sezonul de zgura dinaintea Wimbledon ma face sa cred ca va avea parte de un succes lejer la Hamburg. Sub 18.5 game-uri este recomandarea mea, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi Carlos Alcaraz – Nicola Kuhn

victorie AS Roma - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Carlos Alcaraz

  • Aflat pe locul 6 in lume, ibericul Carlos Alcaraz are prima sansa in acest prim duel din cadrul ATP Hamburg 2022, acolo unde este cap de serie numarul 1.
  • Nu a mai jucat tenis de la eliminarea din optimile turneului de la Wimbledon, acolo unde a parasit competitia dupa faza optimilor de finala.
  • Carlos Alcaraz este un jucator care adora sa joace pe zgura, suprafata unde in acest sezon s-a impus la Barcelona si Madrid, doar doua dintre turneele importante la care a luat startul.

Nicola Kuhn

  • Ajuns la 22 de ani, germanul Nicola Kuhn nu a reusit sa obtina rezultate notabile pana in acest punct al carierei sala, ceea ce il face sa fie locul 259 in lume.
  • De asemenea, nici el n-a mai jucat de la Wimbledon, insa a parasit acel turneu inca din primul tur, dupa un meci cu Brandon Nakashima.
  • Acum revine pe zgura, acolo unde a pierdut doua din ultimele trei dueluri. Nu s-a intamplat sa castige in fata unui sportiv de asemenea nivel precum Carlos.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul