Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carlos Alcaraz vs Lorenzo Musetti ponturi si pronosticuri 24.07.2022

Duminica, nu inaintea orei 16:00, ora Romaniei, se va disputa meciul dintre Carlos Alcaraz si Lorenzo Musetti, duel din finala ATP Hamburg 2022.
Carlos Alcaraz vs Lorenzo Musetti
July 24,2022
16:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Carlos Alcaraz vs Lorenzo Musetti

Favorit cert la castigarea finalei, Carlos Alcaraz nu are cum sa se incurce, cel putin nu pe aceasta suprafata. Drept urmare, recomand victorie Carlos Alcaraz 2-0, cota 1.56 la Superbet.

Ponturi Carlos Alcaraz – Lorenzo Musetti

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Carlos Alcaraz

  • In meciul jucat anterior a reusit sa joace un tenis la nivel inalt care l-a ingropat pe slovacul Molcan. A dispus de acesta cu scorul de 7-6 (2), 6-1.
  • De altfel, pe parcursul ATP Hamburg 2022 a pierdut un singur set si acela dupa ce s-a relaxat putin in fata jucatorului german Kuhn.
  • Totodata, vorbim despre acum despre locul 6 mondial, ibericul fiind din nou in fata unei finala disputate pe zgura, cum s-a mai intamplat de cateva ori in acest sezon si unde a iesit cu fruntea sus.

Lorenzo Musetti

  • Un jucator caruia ii place foarte mult jocul pe zgura, Lorenzo Musetti vine din Italia, acolo unde acest sport se invata pe o asemenea suprafata.
  • Locul 62 in lume a ajuns surprinzator in acest act, insa a si benficiat de dueluri contra unor sportivi fara mari pretentii, asa cum a fost duelul cu Cerundolo.
  • Meciul cu argentinianul Francisco Cerundolo (30 ATP) a fost castigat in doar doua seturi de Musetti, asta dupa ce a transat duelul cu 6-3, 7-6 (3).

Pariaza pe ATP Hamburg la Superbet!

Plasează pariul