Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carlos Alcaraz vs Jeremy Chardy ponturi și pronosticuri 04.07.2023

Marți, nu înaintea orei 15:00, liderul ATP Carlos Alcaraz și Jeremy Chardy se vor duela în turul inaugural al Wimbledon 2023. Meciul este transmis de Eurosport, iar învingătorul se va duela cu cel care se impune în duelul Muller – Rinderknech.
Carlos Alcaraz vs Jeremy Chardy
July 04,2023
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Carlos Alcaraz vs Jeremy Chardy

Cu toate că francezul are experiență, noua generație este condusă cu brio de Carlos care traversează o perioadă bună și este de așteptat din partea lui să obțină un nou succes, al șaselea consecutiv pe iarbă. Victorie Carlos Alcaraz -8.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Carlos Alcaraz – Jeremy Chardy

Ambele marchează - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Carlos Alcaraz

  • Sezonul de iarbă a început cum nu se poate mai bine pentru liderul ATP. Ibericul a câștigat ATP Londra după o finală încheiată în minimum de seturi în fața lui Alex De Minaur.
  • De altfel, Carlos Alcaraz a pierdut un singur set în cele cinci dueluri disputate în cadrul tuneului londonez, ceea ce îl face să vină la Wimbledon cu moralul ridicat.
  • Va fi primul său duel cu Jeremy Chardy și totodată primul jucător francez pe care îl va avea în față în anul 2023.

Jeremy Chardy

  • Francezul nu mai este la prima tinerețe și după cum joacă pare că vrea doar să mai tragă puțin de timp pentru a se retrage din scena profesionistă.
  • A jucat doar patru meciuri în ultimele șase luni și a fost învins de fiecare dată în minimum de seturi. Unul dintre meciurile pierdute s-a disputat pe iarbă.
  • Chardy a jucat la Londra, dar nu a putut trece de americanul McDonalds. A fost un meci pe care l-a pierdut în două seturi, 2-6, 6-7 (4).

Pariază la Superbet pe meciurile de la Wimbledon! Te poți inspira din avancronicile noastre!

Plasează pariul