Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner ponturi pariuri și pronosticuri 01.04.2023

Carlos Alcaraz și Jannik Sinner, doi dintre reprezentanții Next-Gen, se vor întâlni sâmbătă, în data de 1 aprilie, nu mai devreme de ora 02:00, într-o partidă din cadrul turneului de la Miami, ce contează pentru faza semifinalelor.
Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner
April 01,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner

Diferența de valoare dintre cei doi jucători este categorică, jucătorul spaniol fiind net superior din acest punct de vedere, având performanțe mai mari în carieră și, implicit, un plus de experiență, așa avem așteptări de la acesta. Ținând cont de asemenea și de forma foarte bună pe care o traversează, vom miza cu încredere pe un succes al său, într-o cotă de 1.40 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Carlos Alcaraz – Jannik Sinner

Peste 1,5 goluri - Cota 1.52⭐
Pariază acum

Carlos Alcaraz

  • Este fără dubii unul dintre cei mai buni jucători din circuit, fiind totuși lider în ierarhia ATP, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorit cert în această confruntare, fiind mult peste nivelul adversarului său, din mai multe puncte de vedere.
  • Ibericul are deja în palmares opt titluri, acesta câștigând trei turnee Masters, triumfând la Miami și Madrid în 2022, dar și la Indian Wells anul acesta. De asemenea, acesta se poate lăuda și cu faptul și-a trecut în cont un titlu de mare șlem, impunându-se în 2022 la US Open.
  • Carlos Alcaraz este într-o formă foarte bună, având în vedere faptul vine după o serie impresionantă de zece victorii consecutive, în care nu a pierdut niciun set. La Miami, acesta a trecut pe rând de Bagnis, Lajovic, Tommy Paul și Fritz.

Jannik Sinner

  • Este de asemenea un jucător tânăr, care are potențial, însă acesta este sub nivelul adversarului său, în special din punct de vedere al performanțelor, așa agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider în această confruntare.
  • Italianul are în palmares șapte titluri, însă nu mai puțin de șase dintre acestea în turnee de 250 de puncte. Are în cont o finală Masters, chiar la Miami, în 2021, pierzând cu Hurkacz. În turneele de Grand Slam are realzari decente, jucând sferturi la toate cele patru turnee.
  • Jannik Sinner este la rândul său fără set pierdut la Miami, acesta trecând pe rând de Djere, Dimitrov, Rublev și Ruusuvuori, așa are motive creadă poate produce surpriza în această confruntare.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Carlos Alcaraz

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul