Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carlos Alcaraz vs Jan-Lennard Struff ponturi și pronosticuri 07.05.2023

Nu înaintea orei 19:30, ora României, Carlos Alcaraz (2 ATP) și Jan-Lennard Struff (65 ATP) se vor înfrunta în finala turneului ATP Madrid.
Carlos Alcaraz vs Jan-Lennard Struff
May 07,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Carlos Alcaraz vs Jan-Lennard Struff

Este 1-1 la meciuri directe, dar mă surprinde forma fizică a germanului și cred că îi poate pune probleme lui Carlos. Drept urmare, vă recomand peste 18.5 game-uri, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Carlos Alcaraz – Jan-Lennard Struff

peste 18.5 game-uri - Cotă 1.75⭐
Pariază acum

Carlos Alcaraz

  • Spaniolul este locul 2 în lume și a plecat principal favorit la câștigarea turneului de la Madrid și nu a avut emoții să îndeplinească acest obiectiv.
  • În patru din cele cinci meciuri jucate pe parcursul competiției a avut nevoie de două seturi pentru a tranșa partidele.
  • Pentru a patra oară consecutiv a câștigat fără să piardă set. Borna Coric i-a ieșit în cale lui Carlos, iar pentru cine a urmărit avancronica meciului Carlos Alcaraz – Borna Coric și a pariat după mine a avut de câștigat. Am mizat că vor fi sub 20.5 game-uri, dar scorul a fost 6-4, 6-3.

Jan-Lennard Struff

  • Germanul a jucat bine și din punct de vedere fizic este campion la Madrid. A putut ține ritmul până în finală, deși a avut nevoie de set decisiv în cinci dintre meciuri.
  • În semifinale a trecut de o altă surpriză a turneului. Jan-Lennard Struff a trecut cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4 de Aslan Karatsev (121 ATP).
  • Două ore și un sfert a stat în teren pentru a obține victoria în fața rusului, deși conform cifrelor pleca cu a doua șansă. Anterior acelui duel a trecut de grecul Stefanos Tsitsipas.

Pariază la Superbet pe finala turneului de tenis de la Madrid! Ai bonus de bun venit până 500 lei dacă ești client nou!

Plasează pariul