Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carlos Alcaraz vs Filip Krajinovic ponturi si pronosticuri 21.07.2022

Joi, nu inaintea orei 19:00, Carlos Alcaraz se dueleaza cu Filip Krajinovic, intr-un duel spaniolo – sarb din cadrul optimilor ATP Hamburg.
Carlos Alcaraz vs Filip Krajinovic
July 21,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Carlos Alcaraz vs Filip Krajinovic

Cu un joc foarte bun pe zgura si o pofta de joc la fel de mare, Carlos nu trebuie sa se impediece de locul 43 ATP si atunci va recomand victorie cu 2-0 Carlos Alcaraz, cota 1.62 la Superbet.

Ponturi Carlos Alcaraz – Filip Krajinovic

peste 2.5 goluri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Carlos Alcaraz

  • Aflat pe locul 6 in lume, ibericul Carlos Alcaraz nu a intampinat dificultati in primul duel pe care l-a avut la ATP Hamburg, chiar daca a jucat set decisiv.
  • A inceput usor temator meciul cu germanul Kuhn, insa diferenta intre el si locul 259 mondial s-a vazut si dupa aproape doua ore si jumatate a trebuit sa se recunoasca invingator.
  • Carlos Alcaraz l-a invins pe Kuhn cu scorul de 3-6, 6-1, 7-6 (3). Acela a fost primul meci pe zgura dupa aventura de al Wimbledon, unde s-a oprit in optimi.

Filip Krajinovic

  • Tot un meci a jucat si jucatorul sarb la ATP Hamburg, competitie unde l-a avut in fata lui pe locul 32 ATP, argentinianul Baez.
  • Surprinzator daca ne referit la cotele oferite de catre casele de pariuri, Krajinovic a dispus in trei seturi de argentian, dupa un meci care a durat aproape doua ore si jumatate.
  • Drept urmare, locul 43 ATP a trecut cu 6-1, 4-6, 7-6 (6) de Baez, in primul duel pe care l-a avut pe zgura dupa sezonul de iarba.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la ATP Hamburg!

Plasează pariul