Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carlos Alcaraz vs Daniil Medvedev ponturi și pronosticuri 09.09.2023

Sâmbătă, nu înaintea orei 02:00, ora României, ibericul Carlos Alcaraz și rusul Daniil Medvedev au meci direct în cea de-a doua semifinală a turneului de la US Open 2023. Meciul este în direct pe Eurosport 1, iar învingătorul va juca în finală cu Ben Shelton sau Novak Djokovic.
Carlos Alcaraz vs Daniil Medvedev
September 09,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Carlos Alcaraz vs Daniil Medvedev

De trei ori s-au mai întâlnit cei doi sportivi în întreaga lor carieră, iar cele două dueluri din 2023 au fost câștigate fără emoții de iberic. Aștept ca de această dată să asistăm la cel puțin patru game-uri pentru că amândoi au oferit o replică bună și modul cum construiesc punctele ar putea face să avem un meci lung. Peste 3,5 seturi vă recomand, cotă 1.68 la Superbet.

Ponturi Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev

Victorie Bayer Leverkusen - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Carlos Alcaraz

  • Deținătorul en-titre al trofeului, Carlos Alcaraz este liderul mondial și practică un joc pe care l-a arătat și în ediția anterioară. Astfel, ibericul a ajuns până în semifinale cu doar un singur set pierdut și acesta în turul al treilea.
  • În turul anterior l-a avut drept adversar pe Alexander Zverev. Germanul a fost cel mai tare jucător pe care l-a întâlnit în această ediție în care a părut mult prea ușoară pentru Alcaraz.
  • Cum meciul a început în forță, Carlos a avut nevoie de două ore și 24 de minute pentru a se califica în penultimul act. 6-3, 6-2, 6-4 a fost scorul unui duel în care nu și-a pierdut serviciul nici măcar o singură dată.

Daniil Medvedev

  • În sezonul anterior a reușit să ajungă până în faza sferturilor de finală unde s-a oprit după un duel în patru seturi pe care l-a avut în compania lui Nick Kyrgios.
  • De această dată evoluția rusului aflat pe locul 3 în clasamentul ATP a fost mult mai hotărâtă, iar rezultatele confirmă lucrul acesta.
  • Doar două game-uri a pierdut pe parcursul celor cinci meciuri, însă când a avut mai mare nevoie s-a prezentat excelent. Spre exemplu, în sferturile de finală a trecut fără emoții de Andrey Rublev în fața căruia a trecut cu 6-4, 6-3, 6-4.

Pariază la Superbet pe meciurile din semifinalele US Open!

Plasează pariul