Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carlos Alcaraz vs Borna Coric ponturi și pronosticuri 05.05.2023

În cadrul semifinalelor turneului ATP de la Madrid Carlos Alcaraz și Borna Coric se vor duela vineri, dar nu înaintea orei 17:00.
Carlos Alcaraz vs Borna Coric
May 05,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Carlos Alcaraz vs Borna Coric

Zgura este elementul preferat al lui Carlos Alcaraz care a pierdut un singur set la Madrid. Este într-o formă excelentă și nivelul maxim pe care Coric îl poate atinge tot nu cred că îi poate lua set ibericului. Vă recomand sub 20.5 game-uri, cotă 1.69 la Superbet.

Ponturi Carlos Alcaraz vs Borna Coric

Victorie Irina Begu - Cota 2.20⭐
Pariază acum

Carlos Alcaraz

  • Ibericul se află pe locul al doilea în lume și vine după o perioadă convenabilă. A triumfat la Barcelona și acum este favorit cert să câștige turneul de la Madrid.
  • Deja au început meciurile cu jucători mai bine clasați, dar nivelul său a fost net superior și în sferturi a trecut cu 6-4, 7-5 de rusul Karen Khachanov.
  • Singurul care a reușit să îi fure set lui Carlos la turneul de la Madrid este finlandezul Ruusuvuori pe care l-a întâlnit în turul al doilea.

Borna Coric

  • Ce e drept și Borna a pierdut un singur set la ATP Madrid 2023, însă asta s-a întâmplat în urma disputei din optimile de finală când un alt iberic a stat de partea cealaltă a fileului.
  • Imediat după disputa tranșată în decisiv cu Davidovich Fokina, Coric a evoluat împotriva germanului Altmaier și nu a întâmpinat vreo problemă.
  • Favorit conform cifrelor, croatul aflat pe locul 20 în lume a trecut cu scorul de 6-3, 6-3 de german. Meciul a durat o oră și un sfert.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul