Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Carballes Baena vs Tsitsipas ponturi pariuri și pronosticuri 31.05.2023

În turul al II-lea de la Roland Garros va avea loc duelul dintre Carballes Baena și Tsitsipas. Meciul este programat miercuri, 31 mai, de la ora 12:00. Cine merge mai departe?
Carballes Baena vs Tsitsipas
May 31,2023
12:00

Ponturi Carballes Baena vs Tsitsipas

ambele marchează & peste 2.5 goluri - cotă 1.75 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Carballes Baena vs Tsitsipas

Tsitsipas este marele favorit în acest meci și este de așteptat să se califice mai departe, însă nu cred că va avea viață ușoară. Carballes Baena nu are nimic de pierdut și va trebui să își joace șansa. O singură dată s-au întâlnit până acum cei doi tenismeni, în 2018 la ATP Estoril, iar atunci Tsitsipas se impunea în set decisiv. Recomand pronosticul „peste 3.5 seturi”, la o cotă de 2.00 la Unibet!

Carballes Baena

  • În vârstă de 30 de ani, sportivul din Spania speră să producă surpriza în fața lui Tsitsipas. Casele de pariuri nu îi oferă multe șanse, iar cota la victorie este de 9.00!
  • Locul 57 în clasamentul ATP, Carballes Baena nu a avut mai deloc emoții în primul tur la Paris cu Nava, reușind să îl învingă în 3 seturi, scor 7-6, 6-3, 6-2.
  • Înainte de Roland Garros, Baena a jucat la Geneva, acolo unde a fost eliminat în optimi de bulgarul Dimitrov, scor 1-6, 4-6.

Tsitsipas

  • Finalistul din 2021 la Roland Garros (învins atunci de Djokovic) este mare favorit la califcarea în turul III – 1.08 este cota!
  • Grecul este cotat cu șansa a cincea la câștigarea marelui șlem de la Paris. A început ezitant Grand Slam-ul, cu o victorie în 4 seturi în primul tur, scor  5-7, 3-6, 6-4, 6-7 contra lui Vesely (455 ATP).
  • Înainte de Roland Garros, Tsitsipas juca semifinală la Roma, pierdută în fața lui Medvedev.

Pariază pe COTA 2.00 la Unibet!

Plasează pariul