Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Camila Giorgi vs Jessica Pegula ponturi și pronosticuri 31.05.2023

Nu înaintea orei 12:45, Camila Giorgi și Jessica Pegula se întâlnesc în turul 2 de la Roland Garros. Învingătoarea va juca cu cea care câștigă meciul Elise Mertens vs Osorio.
Camila Giorgi vs Jessica Pegula
May 31,2023
12:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Camila Giorgi – Jessica Pegula

Jessica Pegula are în fața ei un adversar care atunci când se mobilizează reușește să pună reale probleme oricui. Vă recomand peste 20.5 game-uri, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Camila Giorgi – Jessica Pegula

peste 2,5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Camila Giorgi

  • Camila Giorgi (37 WTA) a reușit ca la French Open 2022 să obțină cea mai bună performanță din cariera de 17 ani la nivel profesionist și anume, a jucat în turul 4.
  • Totodată, jucătoarea din Italia a reușit să joace bine în primul tur în care a eliminat-o pe Alize Cornet. 6-3, 6-4 a fost scorul unei partide.
  • De altfel, Giorgi pe zgură a obținut trei victorii în ultimele ăatru dueluri și singurul eșec suferit a avut loc în șaisprezecimile turneului de la Roma de unde a ost cu greu eliminată de Muchova (43 WTA).

Jessica Pegula

  • În turul inaugural a avut parte de un duel 10% nord-american, Jessica Pegula a întâlnit-o pe Daniele Rose Collins pe care a învins-o în minimum de seturi.
  • A avut nevoie de o oră și 24 de minute, timp în care a trecut cu scorul de 6-4, 6-2 de compatrioata ei și conduce cu 4-0 la meciuri directe.
  • Pegula a dominat și meciurile cu Giorgi de care a trecut în ultimele patru jocuri. Trei dintre aceste dueluri s-au încheiat în set decisiv.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Roland Garros!

Plasează pariul