Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Camila Giorgi vs Jessica Pegula ponturi și pronosticuri 10.03.2023

De la ora 21:00, italianca Camila Giorgi și americanca Jessica Pegula urmează să se dueleze în turul al doilea de la Indian Wells. Învingătoarea va evolua împotriva celei care se impune în meciul Potapova Wang Xiy.
Camila Giorgi vs Jessica Pegula
March 10,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Camila Giorgi vs Jessica Pegula

Americanca s-a impus în fiecare din ultimele trei întâlniri directe și acum diferența de valoare este la fel, ceea ce mă aștept să se vadă și la final. Drept urmare, vă recomand victorie Jessica Pegula, cotă 1.40 la Superbet.

Ponturi Camila Giorgi – Jessica Pegula

victorie Jessica Pegula - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Camila Giorgi

  • Camila Giorgi a câștigat patru din ultimele sale cinci dueluri. Singura în fașa căreia s-a înclinat este Gabriela Ruse, în șaisprezecimile WTA Monterrey.
  • În turul 1 de la Indian Wells a evolua împotriva locului 130 mondial, Arantxa Rus, iar diferența dintre ele a fost semnificativă.
  • După aproape o sută de minute de joc, Camila Giorgi a câștigat cu scorul de 6-3, 6-3 și asta în condițiile în care și-a pierdut serviciul câteva o singură data per set.

Jessica Pegula

  • În ediția trecută a părăsit competiția după meciurile din cel de-al doilea tur. A pierdut în fața Mariei Bouzkova (Republica Cehă).
  • Pentru că acum este cap de serie numărul 3, Jessica Pegula va juca primul său meci direct împotriva Camilei Giorgi.
  • Cel mai recent joc al său datează din cadrul turneului de la Dubai. Acolo a ajuns în semifinale, oprită de Barbora Krejcikova, cea care avea să câștige turneul.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul feminin!

Plasează pariul