Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Camila Giorgi vs Jaqueline Cristian ponturi și pronosticuri 07.02.2023

În primul tur al turneului WTA Linz, italianca Camila Giorgi și românca Jaqueline Cristian se vor înfrunta, iar cine trece mai departe se duelează cu cea care se impune în meciul Irina Begu vs Katerina Siniakova.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Camila Giorgi vs Jaqueline Cristian

Rezultatele celor două jucătoare nu sunt convingătoare și în tenisul feminin orice este posibil, motiv pentru care aleg să mizez pe un meci cu peste 18.5 game-uri, pariul având cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Camila Giorgi – Jaqueline Cristian

Peste 21.5 game-uri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Camila Giorgi

  • Numărul 69 în clasamentul WTA, Camila Giorgi nu a ieșit deloc în evidență în acest sezon competițional, ci din contră.
  • Cu puține zile în urmă a vrut să intre pe tabloul principal al turneului de la Lyon, acolo unde a fost învinsă în calificări. Swan a profitat de slăbiciunile italiancei și aceasta din urmă a pierdut cu 1-6, 3-6.
  • Ea a mai pierdut în acest sezon în fața unei jucătoare din România, dar atunci a întâlnit-o pe Sorana Cîrstea și pierdea în setul decisiv.

Jaqueline Cristian

  • Jaqueline Cristian este locul 201 în lume, iar atunci când trebuia sî fie mai ancorată în joc, a fost învinsă ușor de către cea pe care a întâlnit-o în acel eveniment.
  • Sportiva din România a revenit în Europa după eliminarea din turul I de la Australian Open și a participat la ITF W40 Porto.
  • Ajunsă până în sferturile acelui turneu din Portugalia, Jaqueline a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-3 de către franțuzoaica Harmony Tan, (165 WTA).

Pariază la Superbet pe meciurile jucătorilor români din tenis.

Plasează pariul